“Ons doel: kinderen uit de Reeshof een leuke week bezorgen!”

KVW Reeshof staat voor een hele enthousiaste club vrijwilligers die zich inzetten om kinderen uit de wijk Reeshof vol passie en energie gedurende één week in de zomervakantie te vermaken met sport, spel en spanning. Alle Reeshof kinderen vanaf 5 jaar tot en met groep 8 zijn daarbij welkom.

Doel van KVW Reeshof is om op een leuke gezellige manier de kinderen gedurende 1 week bezig te houden met elkaar om zo een mooie zinvolle week te benutten in de vakantie periode in de zomer. Dit moet gebeuren in een financieel stabiele omgeving met betrouwbare vrijwilligers die zich graag inzetten om ons doel te bereiken. Daarbij maken wij gebruik van partners die ons financieel ondersteunen of middelen toereiken om deze week tot een geslaagde week te maken.

KinderVakantieWerk Reeshof wordt mede mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers!

Lees hier meer over de leden van het bestuur en hun functies.

Lees hier over het ontstaan van KinderVakantieWerk Reeshof.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site

Contact

Word ook vrijwilliger bij KinderVakantieWerk Reeshof!

Onze vrijwilligers!