Dagelijks bestuur

Ons dagelijks bestuur bestaande uit: Evi de Kort, secretaris, Bas in ‘t Groen & Chantal Polpepenningmeester en Marc Kafoe, voorzitter.

Het bestuur is eindverantwoordelijk voor de voortgang binnen KVW Reeshof en wordt gesteund door nog 13 medebestuursleden die ook de rollen van o.a. coördinator vervullen.

Achter de schermen zijn wij vanaf september weer bezig om een mooi programma in elkaar te knutselen.

Mijn naam is Evi de Kort, secretaris binnen KVW Reeshof. Als kind heb ik vanaf het moment dat ik mee mocht doen altijd meegedaan. Daarna (sinds 2010) meteen doorgestroomd als vaste vrijwilliger in groep B. In 2016 ben ik in het kernteam van groep B terecht gekomen om de week mee te organiseren. En nu sinds oktober 2023 vervul ik de rol als secretaris van KVW Reeshof.

Naast KVW ben ik persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg en werk ik bij een complexe woongroep met verschillende gedragsproblematieken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriend en/of familie en vrienden naar een festivalletje te gaan, een terrasje te pakken of lekker uiteten te gaan.

Het leukste aan KVW is dat het echt voelt als thuiskomen, waarin we de leukste week van het jaar organiseren voor de kinderen, maar ook voor alle vrijwilligers!

Mijn naam is Bas In ’t Groen geboren op 17 april 1989. Sinds 2004 ben ik actief binnen de organisatie van KinderVakantieWerk Reeshof. Naast KinderVakantieWerk Reeshof houd ik me bezig met fulltime werken bij een grote netwerkbeheerder, sporten, studeren en quality time met vrienden. In totaal ben ik 23 jaar woon achtend in de Tilburg Reeshof geweest en woon nu in het centrum van Tilburg.

De huidige rol die ik vervul binnen het dagelijks bestuur is die van penningmeester. Daar ben ik naar toe gegroeid vanuit de rol als coördinator van de sponsorcommissie.

Juist de uitdaging om ervoor te waken dat KinderVakantieWerk Reeshof een gezonde organisatie is en blijft vind ik enorm leuk. Dit met als hoofddoel dat alle deelnemende kinderen een gelijke onvergetelijke week beleven.

De uiteindelijke kick krijg ik toch wel van hoe blij de kinderen gedurende de week zijn. Als zelfs de oudste en stoerste balen dat de week al weer voorbij is, dan weet iedereen dat het weer een geslaagd jaar is geweest.

Ik ben Chantal, 43 jaar ben getrouwd en samen hebben wij een dochter die uiteraard ook deelneemt aan de leukste week van het jaar.
Door het mee doen van onze dochter zijn wij in contact gekomen met stichting kindervakantiewerk.
Wij zelf hebben een eigen bedrijf, hiervoor doe ik de planning en de totale administratie.
Toen ik hoorde dat stichting kindervakantiewerk een nieuwe penningmeester zocht heb ik mezelf aangemeld om dit over te gaan nemen. Dit jaar (2024) doen Bas (huidige penningmeester) en ik samen de financiële kant van kindervakantiewerk.
Vanaf volgend jaar zal ik deze taak helemaal gaan overnemen.
Ik heb er zin in om samen met alle bestuursleden en vrijwilligers er voor te zorgen dat kindervakantiewerk reeshof een onvergetelijke week word voor de kinderen.

Mijn naam is Marc Kafoe. Voor mijn werk ben ik teamleider letselschade bij Dekra en voorheen eigenaar van AutoKafoe in Tilburg. Sinds 2012 getrouwd met Francis. Na ruim 30 jaar woonachtig te zijn geweest in de Reeshof zijn we verhuis in 2019 naar Molenschot.

Vanaf 1990 ben ik al betrokken bij Kindervakantiewerk Reeshof, dit omdat ik ook geïnspireerd werd door mijn vader Willem, de oprichter en oud voorzitter van KVW Reeshof. In de jaren 90 al 2 keer meegedaan als vrijwilliger en sinds oktober 2014 vervul ik officieel de functie van voorzitter bij KVW Reeshof. In de zomer van 2014 ben ik mee gaan draaien op de achtergrond naast de voormalige voorzitster Marian Matijsen, die dit 9 jaar heeft gedaan!

Ik heb er enorm veel zin in om er ook dit jaar weer vol energie in te gaan en samen met mijn mede bestuursleden er voor de kinderen een fantastisch KVW jaar van te maken.

DB

Bestuursleden

Coordinatoren Groep A
Britt van Oosterhout & Miranda van Opstal
Coördinatoren Groep A

Groep A organiseert het programma voor de allerkleinsten. Samen met een team van vrijwilligers staan we garant voor  een super week voor zowel de kinderen als vrijwilligers. Het programma  is erg afwisselend. Ieder jaar halen we met het kernteam alles uit de  kast om de week zo leuk en vernieuwend mogelijk te maken. Van gezellig  met z’n allen in de tent, tot lekker los gaan in het bos, zo hebben we  voor ieder wat wils! Aangezien in deze groep de jongste kinderen  zitten, hebben we natuurlijk een programma gemaakt met wat extra  aandacht voor de allerkleinsten.

Mijn naam is Britt van Oosterhout, ik ben één van de coördinatoren van groep A. Jaren lang heb ik meegedaan als kind bij KVW Reeshof. Toen ik hier te oud voor werd, ging ik mee helpen als vrijwilliger, wat ik 6  jaar lang met veel plezier heb mogen ervaren. Hierna werd het tijd  voor een nieuwe uitdaging: deelnemen in het kernteam van groep A.  Sinds 2017 mag ik de rol van coördinator van groep A vervullen.

Buiten KVW houd ik me bezig met allerlei verschillende activiteiten.  Ik sport graag, houd van festivals en muziek, ik drink graag een  (speciaal) biertje op het terras en wandel graag in het bos met mijn  golden retriever.

Mijn naam is Miranda van Opstal, coördinator van groep A. Van kleins af aan deed ik zelf al mee aan Kindervakantiewerk Reeshof, toen ik daar te oud voor was geworden, werd ik vrijwilliger bij groep A. Na 10 jaar vrijwilliger zijn wilde ik graag wat meer doen en zo kwam ik in het kernteam van groep A. Nu mag ik sinds 2017 de rol vervullen van coördinator van groep A.

Buiten KVW werk ik als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Daar werk ik op een groep met kinderen van 1,5 tot 4 jaar.

Coordinatoren Groep B
Sebastiën Koridon & Vicky Glasmacher
Coördinatoren Groep B

Groep B organiseert het programma voor de kinderen van ongeveer 7 en 8 jaar oud. We verdelen de kinderen over kleinere groepjes, waarin ze de hele week deelnemen aan alle activiteiten. We proberen het programma zo te verdelen dat de kinderen iedere dag weer moe maar voldaan thuis komen. We spelen binnen in de tent, buiten in het park, in de woonwijk, de sporthal of in het bos. Ook plannen we elk jaar een leuk uitstapje waar we met de bus naartoe gaan. Wil je weten wat we dit jaar weer in de planning hebben voor jullie? Schrijf je dan snel in voor deze onvergetelijke week!

Ik ben Sebastiën Koridon. Sinds 2007 ben ik actief als vrijwilliger voor het KinderVakantieWerk Tilburg Reeshof, dit begon als vrijwilliger. Vervolgens heb ik enkele jaren in het Kernteam van groep B gezeten en vanaf 2022 in de rol van Coördinator groep B.

Ik ben na mijn HBO Social work (uitstroomprofiel jeugd) begonnen aan de PMKT (psychomotorische kinder therapie) opleiding en ik werk momenteel binnen de jeugdzorg.

Tot in de leukste week van het jaar!

Mijn naam is Vicky Glasmacher. Ik heb buiten KVW Reeshof veel ervaring als vrijwilliger bij grote (top)sportevenementen, en werk dan ook in de sportwereld. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, piano te spelen, te drummen, en tijd met familie en vrienden door te brengen.

Ik heb van kleins af aan als kind ieder jaar deelgenomen aan Kinder Vakantie Werk Reeshof. Vanaf het moment dat ik me aan mocht melden als vrijwilliger, heb ik dat natuurlijk meteen gedaan. Inmiddels ben ik heel wat ervaring rijker, en mag ik al een aantal jaar met veel plezier de rol als Coördinator groep B vervullen!

Jasper & Bart
Jasper Kroon & Bart Kafoe
Coördinatoren Groep C

Groep C organiseert het programma voor kinderen van ongeveer 8 tot 10 jaar oud. Bij ons beleef je een week vol avonturen! Van spannende ontdekkingstochten door de wijk tot avonturen in het bos, we gaan overal op verkenning. Tussendoor maken we leuke uitstapjes en doen we volop aan sport en spel. Maar het allerbelangrijkste voor ons is dat jij veel plezier hebt! Aan het einde van de week wil je eigenlijk niet dat het voorbij is.
Samen met de vrijwilligers vormen wij een hechte groep vol gezelligheid, positiviteit en vriendschap. Wij zorgen er samen voor dat jij een onvergetelijke week hebt waar je nog lang met een glimlach aan terug zult denken!

Mijn naam is Jasper Kroon. Geboren op 29-07-2000.

Sinds 2015 ben ik vrijwilliger bij KVW Reeshof bij groep C. Sinds 2017 zit ik in het Kernteam van groep C en ben ik sinds oktober 2023 coördinator bij groep C.

Naast mijn vrijwilligerswerk bij KVW Reeshof werk ik bij een attractiepark en heb ik mijn eigen online speelgoedwinkel in Lego en Playmobil.

Ik kijk er heel erg naar uit om samen met alle vrijwilligers voor jullie
een onvergetelijke week te maken.
Tot snel in de leukste week van het jaar!

Ik ben Bart Kafoe, geboren in juli 1994 en altijd woonachtig gebleven in Tilburg. Als kleinzoon van de oprichter van KVW Reeshof ben ik van kleins af aan al besmet met dit prachtige virus. Zo heb ik als kind altijd meegedaan en later ben ik in deze organisatie verder gegaan als vrijwilliger bij groep C, later ook actief in het kernteam van C en nu als coördinator van de leukste KVW-groep.

De kinderen die genieten van deze fantastische week, maar ook het familiegevoel, de saamhorigheid en gezelligheid onder de vrijwilligers. Dat geeft elk jaar weer veel energie en brengt mij een voldaan gevoel.

Naast KVW Reeshof ben ik werkzaam bij VNOM in de arbeidsbemiddeling, waar ik mensen help om aan een mooie baan te komen.

Christiaan & Milou
Christiaan Peppenster & Milou Baarslag
Coördinatoren Groep D

Groep D organiseert een programma voor kinderen die op 1 augustus tussen de 10 en 13 jaar zijn. De kinderen worden verdeeld over 8 groepen van 16 tot 18 kinderen. Deze groepen staan onder leiding van minimaal 2 optimaal gemotiveerde vrijwilligers. Onze doelstelling is om er samen met jullie er een heel leuke en gezellige week van te maken die je nooit meer zult vergeten. Om dit te kunnen bereiken hoeven jullie maar 1 dingen mee te nemen; goede zin!

We zetten een zo afwisselend mogelijk programma in elkaar. De activiteiten vinden plaats in Het Reeshofpark en in de wijken rondom het Park. Ook het Reeshof bos zal weer deel uit gaan maken van het programma. Uiteraard gaan we ook een uitstapje maken naar…. verrassing!!! Om dit allemaal mogelijk te maken is een groep enthousiaste en creatieve vrijwilligers al druk in de weer. Wij hopen jullie in augustus in grote getalen te kunnen ontmoeten. Tot Dan!

Ik ben Christiaan Peppenster, geboren op 13 maart 1992. Als kind maakte
ik kennis met KVW Reeshof en ben sindsdien niet meer weg te slaan! Ik
heb jaren met veel plezier kinderen begeleid en activiteiten
georganiseerd in het kernteam. Inmiddels heb ik een functie als
coördinator groep D, met als doel de kinderen een fantastische week te
bezorgen. Naast coördinator werk ik voor een bedrijf wat camera’s maakt
om sportclubs te helpen met coachen en trainen. In de avond speel ik
graag spelletjes, speel ik gitaar of sta ik les te geven voor de
ReddingsBrigade Tilburg.

Ik hoop ieder jaar weer de kinderen een onvergetelijke week te bezorgen.
En dit samen met het kernteam van groep D & de vrijwilligers moet dat
zeker lukken!

Mijn naam is Milou Baarslag en samen met Christaan ben ik coördinator van groep D.
In 2010 is mijn KVW Reeshof avontuur begonnen. Ik schreef mij als jonge en onbezonnen 15 jarige met veel enthousiasme in als vrijwilliger voor groep D. Ik had als kind nooit meegedaan dus ik had geen idee wat ik kon verachten. Maar nu, 14 jaar later, durf ik wel te stellen dat het een van mijn beste keuzes is geweest om in te schrijven als vrijwilliger bij KVW. In 2018 ben ik gevraagd onderdeel uit te maken van het Kernteam waarin ik jaren lang heb mogen meewerken aan het weekprogramma van groep D. Sinds dit jaar mag ik de de rol van coördinator groep D invullen!

Buiten KVW ben ik werkzaam als teamlead hospitality waarbij ik een team van receptionisten aanstuur. In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen, terrasjes pakken, wandelen met de hond, kamperen en speel ik graag spelletjes met vrienden.

Ik kijk er weer naar uit om, samen met het kernteam en alle andere vrijwilligers, de kinderen een super toffe week te bezorgen!

Coordinatoren Groep K
Michelle Vermeer & Koen van der Heijden
Coördinatoren Groep K

Elk jaar gaan we met een groep kinderen (en enthousiaste leiding) op kamp. Op maandag blijven we nog bij de tenten en in de wijk om elkaar te leren kennen. Op dinsdag fietsen we met zijn allen richting de kampeerboerderij. De bagage komt ons per auto achterna. We gaan elk jaar naar een kampeerboerderij in de omgeving en alle activiteiten vinden plaats in de buurt van de boerderij. Natuurlijk hoort daar ook een nachtspel bij in het bos! Verder gaan we nog een keer zwemmen zodat iedereen weer is opgefrist en hebben we op donderdagavond een disco.

Naast het programma is er ook tijd voor andere dingen, zoals kletsen, voetballen, spelletjes doen en nog veel meer.  Hartstikke leuk dus! Op vrijdag fietsen we weer terug. Als je wilt weten wat we verder nog doen, dan moet je gewoon een keer meegaan. Dus ben je 9 jaar of ouder, schrijf je dan in voor de kampgroep!

Ik ben Michelle Vermeer, en ben werkzaam in het basisonderwijs. Daarnaast geef ik een aantal uren per week zwemles aan jonge kinderen. Sinds 1993 doe ik mee met het Kindervakantiewerk: eerst als groepsleiding, en later ook als coördinator van de kampgroep. Al sinds het eerste kamp ben ik erbij, en nog altijd met heel veel plezier! De mix van het organiseren en het contact met de deelnemende kinderen en vrijwilligers, maakt dat het voor mij elk jaar weer een topweek is.

Mijn naam is Koen van der Heijden. Als kind ben ik zelf al mee geweest op kamp met KVW Reeshof. Sinds 2000 ben ik doorgestroomd als vrijwilliger om nog steeds mee te gaan op kamp. Na enkele jaren ben ik ook coördinator geworden van de kampgroep. Ik doe het na al die jaren nog steeds met veel plezier.

Facilitair
Tijme Denissen
Coördinator Facilitair Commissie

Voor alle facilitaire zaken hebben we onze facilitair commissie. De coördinator maakt deel uit van het bestuur, voor directe afstemming met de andere bestuursleden. Deze commissie zorgt voor alle zaken omtrent huisvesting, materialen, beveiliging, transport, etc.

Ik ben Tijme Denissen-Kafoe, geboren op 18 maart 1992 en werk als technisch ontwerper/werkvoorbereider bij Defensie. Getrouwd met Simone en wij wonen samen met onze twee zoontjes dicht bij het park waar we elk jaar weer KVW organiseren.

Vanaf 2007 ben ik bij deze leuke organisatie terecht gekomen en als groepsleiding begonnen. Niet veel later ben ik ook bij de kerngroep van groep C aan de slag gegaan en heb ik super jaren gehad.

Hierna ben ik sinds 2015 coördinator facilitaire en zorg ik samen met de rest binnen deze commissie dat alle nodige zaken aanwezig zijn om de week zo goed mogelijk te laten verlopen. Van de tenten tot de beveiliging zorgen wij dat alles geregeld is voor de kids.

Verzorging
Francis Kafoe
Coördinator Verzorging

KVW Reeshof is niets zonder de verzorging! Onze coördinator verzorging zorgt ervoor dat we de hele week genoeg eten en drinken hebben op de juiste plaats. Er wordt gezorgd voor koffie, thee, fruit en af en toe wat lekkers natuurlijk… Verder is de tent van de verzorging de centrale plaats van KVW. Als je iemand zoekt, kun je het beste hier beginnen!

Mijn naam is Francis Kafoe, geboren op 30 juli 1970 en getrouwd met Marc Kafoe. Sinds ik een relatie heb met Marc ben ik ook besmet met het KVW-virus. Ik vervul sinds 2016 de rol van coördinator verzorging. Naast KVW Reeshof ben ik werkzaam bij uitgeverij Zwijsen als projectleider.
Het is super leuk, om er samen met alle vrijwilligers van KVW Reeshof, een onvergetelijke week voor de kinderen te maken.

Thom
Thom Jansen
Coördinator Sponsor commissie

Ik ben Thom Jansen en sinds 2023 coördinator van de sponsorcommissie.

Sinds 2006 ben ik vrijwilliger van
KinderVakantieWerk Reeshof.
De eerste paar jaar deed ik mee als vrijwilliger op de groepen. Na een
aantal jaar werd ik gevraagd om kernteamlid te worden en ik heb een aantal jaar de functie van coördinator groep D mogen uitvoeren. Ik ben getrouwd en ik ben trotse papa van twee kinderen. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden opstap te gaan of thuis gezellig een bordspel te spelen.

Wat mij zo aantrekt binnen het KinderVakantieWerk? De sfeer, de
gezelligheid en de geweldige kick om samen met elkaar een fantastische
week neer te zetten voor de kinderen.

Met dank aan onze sponsoren!