Wij hebben nu een zeldzame maar onwijs leuke vacature beschikbaar voor de kampgroep!

* Ga je graag met een groep kinderen een midweek weg?

* Sta jij je mannetje/vrouwtje, ook als je minder geslapen hebt? 🥱

* Ben je minimaal 18?

Kun jij deze vragen beantwoorden met een JA!? Of roept dit vragen bij je op? Neem dan snel contact op met kamp@kvwreeshof.nl

Altijd al een extra steentje willen bijdragen aan KVW Reeshof!? Dan hebben wij nu een super leuke vacature!  

Sponsorcommissie
De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor alles rondom het werven van sponsoring.
Algemene taken:
– Werven van sponsoring
– Contact onderhouden met sponsors
– Het opstellen van sponsorpakketten
– Communicatie richting bestuur

Jij hebt: 
– Goede communicatieve vaardigheden
– Een groot netwerk of bereid om deze op te bouwen
– Veel zin om je in te zetten voor KVW Reeshof!!!

Lijkt het je leuk om deze functie te vervullen maar twijfel je of je hiervoor geschikt bent, dan mag je natuurlijk altijd reageren zodat we samen kunnen kijken of er mogelijkheden zijn. 

Dus wil jij iets extra’s doen voor KVW Reeshof of wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Debbie Spijkers, secretaris KVW Reeshof debbie@kvwreeshof.nl

Het thema van KVW Reeshof 2022 is bekend, namelijk: DIEP IN DE ZEE!
Dit betekent dat het bestuur en alle kernteamleden nu een prachtig programma gaan bedenken rondom het thema.

KVW Reeshof vindt plaats van maandag 29 augustus tot en met 2 september 2022. Houdt onze website en Facebookpagina in de gaten voor alle informatie met betrekking tot de inschrijvingen, programma’s enz.

Gevonden voorwerpen!

Wij hebben deze gevonden voorwerpen nog in ons bezit. Indien u iets kwijt bent wat hier niet tussenstaat dan hebben wij het helaas niet gevonden. https://www.facebook.com/421862641237446/posts/4332127700210901/?d=n

Deze kunt u komen ophalen op maandag 20 september tussen 19:30 – 19:45 bij wijkcentrum Heyhoef.

Daarna zullen wij de spullen wegdoen.

Middels deze weg willen wij u attenderen op het volgende:

Zonnebrand(creme): Gelukkig laat de zon zich in de laatste week van de schoolvakanties alsnog zien. Ondanks dat de temperaturen niet heel hoog zijn, doet de zon natuurlijk wel zijn werk.
Wij willen u daarom vragen om uw zoon/dochter zonnebrand(creme) mee te geven zodat zij zich tijdig kunnen insmeren.

Gevonden voorwerpen: Daarnaast hebben wij vandaag meerdere verdwaalde spullen in het Reeshofpark gevonden. Mocht uw zoon/dochter iets kwijt zijn, dan willen wij u vragen om dit te mailen naar, info@kvwreeshof.nl. Wij zullen dan voor u kijken of wij het gevonden hebben.

Groep A: Wij horen zojuist dat de locatie van het uitje morgen (Groep A), niet kunnen zorgen voor een lactose vrije lunch. In dat geval willen wij u vragen om uw zoon/dochter een lunchpakketje mee te geven.

Het is bijna zover, KVW Reeshof 2021! Wij hebben er al heel veel zin in en hopelijk jullie ook. In de afgelopen dagen is er al druk gewerkt aan het opbouwen van de tenten, het decor maar er zijn ook verschillende looproutes aangebracht.

Morgen kunt u deze looproutes volgen (A/B, C/D of kamp) om uw kind naar de juiste plek te brengen. Indien u kinderen heeft in verschillende groepen, betekent dit soms ook dat u wat verder moet lopen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

In de afgelopen week heeft u allemaal een mail ontvangen met alle informatie voor KVW Reeshof 2021. Dit geldt voor zowel deelnemers als vrijwilligers. Hierin heeft u ook kunnen lezen dat wij dagelijks een gezondheidscheck uitvoeren voordat u het veld mag betreden.

De gezondheidscheck bestaat uit een aantal vragen. Indien u voor uzelf (vrijwilliger) of de deelnemer alle vragen met nee kan beantwoorden, dan mag de vrijwilligers/ deelnemer het veld betreden. Anders zijn wij helaas genoodzaakt om de toegang te weigeren.

Om de doorloop elke ochtend zo soepel mogelijk te laten verlopen, willen wij u vragen om voorafgaand de vragen alvast door te nemen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan! Klik op onderstaande link voor de gezondheidscheck/ vragenlijst
https://www.kvwreeshof.nl/wp-content/uploads/Gezondheidscheck-KVW-Reeshof-2021.pdf

Het is bijna zover, KVW Reeshof 2021. Over circa één week begint alweer de leukste week van de schoolvakanties. Maar voordat we beginnen is er nog belangrijke informatie. Let op, deze pagina zal later nog worden aangevuld. Houdt daarom ook altijd onze website en facebookpagina in de gaten!

Groepsindeling:
Op zondag 22 augustus 2021 ontvangt u de groepsindeling per mail, kijk hiervoor ook bij ongewenste e-mail/ spam. Let op, wij informeren u op het e-mailadres welke u tijdens de inschrijving heeft opgegeven. Dit e-mailadres kunt u niet meer wijzigen. Deze groepsindeling is definitief. Alleen bij hoge uitzondering kan hier nog in gewijzigd worden. Stuur daarvoor een e-mail naar: debbie@kvwreeshof.nl

Nieuwsbrieven:
In de nieuwsbrieven vindt u alle nodige informatie, zoals begin- en eindtijden, moet u lunch meegeven of welke kleding is passend voor die dag. Hier vindt u het programma/ nieuwsbrieven:
https://www.kvwreeshof.nl/info-en-programma/

Gezondheidsverklaring (Groep A t/m D)
Wij willen u vragen om de gezondheidsverklaring in te vullen voor de deelnemer die u heeft opgegeven. Dit formulier is enerzijds bedoelt voor eventuele medicijnen die uw kind in moet nemen tijdens de activiteiten van KVW Reeshof. Anderzijds is het formulier bedoelt voor gezondheidsinformatie die betrekking hebben op het Covid-19 virus. Dit formulier kunt u op maandagochtend bij de groepsleiding inleveren.
https://www.kvwreeshof.nl/wp-content/uploads/Gezondheidsverklaring-deelnemer-2021.pdf

Gezondheidsverklaring (Groep Kamp)
Omdat ze bij de kampgroep meerdere dagen/nachten van huis zijn, is er ook meer informatie nodig. Daarom heeft de kampgroep een andere gezondheidsverklaring, zie daarvoor onderstaande link:
https://www.kvwreeshof.nl/wp-content/uploads/Bijzonderheden-kampdeelnemers.pdf

Extra informatie groep C:
Mocht uw zoon/dochter ingedeeld zijn in groep C, dan is het ook van belang dat u het toestemmingsbriefje invult voor het zwemmen Dit dient u uiterlijk woensdag 1 september 2021 te hebben ingeleverd bij de hoofdvrijwilliger. (niet tijdig inleveren is ook niet mee!)
https://www.kvwreeshof.nl/wp-content/uploads/Toestemmingsbriefje-Zwemmen-2021.pdf

Covid-19
Toegang terrein:
– Alleen deelnemers en vrijwilligers komen op het terrein
– Kinderen worden afgezet op de aangewezen plekken, hiervoor zal en looproute aanwezig zijn
– Voordat een deelnemer of vrijwilliger het terrein op komt vindt er een gezondheidscheck plaats. Wanneer de gezondheidscheck niet behaalt wordt krijgt hij/zij geen toegang tot het terrein
– Wanneer iemand klachten heeft die behoren tot het Covid-19 virus of wanneer iemand in quarantaine zit hebben geen toegang

Bubbels:
– Er wordt gewerkt met bubbels namelijk: Groep A en B, Groep C en D en de kampgroep. Deze bubbels houden afstand van elkaar en hebben een eigen gedeelte in het park/tent/ sanitair

Afstand houden:
– De verschillende bubbels houden ten allen tijden 1,5 meter afstand van elkaar
– Deelnemers t/m 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden van elkaar en de vrijwilligers
– Deelnemers van 13 t/m 17 jaar hoeven geen afstand te houden van elkaar, maar wel tot de vrijwilligers
– Vrijwilligers houden wel 1,5 meter afstand van elkaar

Covid-19 klachten of ziek:
– Wanneer een deelnemers tijdens de dag Covid-19 gerelateerde klachten krijgt wordt deze uit de bubbel gehaald. De ouder/ verzorger wordt ingelicht met het verzoek de deelnemer zo snel mogelijk op te halen

Hygiëne:
Qua hygiëne volgen wij de regels zoals ze ook door de Rijksoverheid zijn opgesteld. Wij zullen hier extra maatregelen voor treffen:
– Was je handen goed met water en zeep. Droog daarna je handen goed.
– Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
– Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten, gooi deze daarna weg – en was je handen.
– Schud geen handen.

Informatie tijdens de week:
Tijdens de week zullen wij regelmatig een update plaatsen over KVW Reeshof. Hier kunt u o.a. belangrijke informatie en/of wijzigingen terugvinden. Deze link zullen wij ook per mail met u delen. Let op, ook hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres welke u heeft opgegeven bij de inschrijving. En uiteraard kunt u ons ook volgen op facebook!

Parkeren:
Wij willen u adviseren om met de fiets of benenwagen te komen. Komt u toch met de auto dan willen wij u vragen om uw auto juist te parkeren. Parkeren kan op de Heyhoef (groep C en D) en het parkeerterrein van het Reeshofpark (groep A, B en kamp).
FOUT PARKEREN = BOETE RISKEREN

Wij wensen iedereen een super KinderVakantieWerk Reeshof 2021!

Heeft u nog vragen? stuur dan een e-mail naar info@kvwreeshof.nl

KVW Reeshof wordt jaarlijks mede mogelijk gemaakt door een groep geweldige vrijwilligers. Zij zetten zich belangeloos in, om de deelnemers een onvergetelijke week te bezorgen.

Zonder deze vrijwilligers zou KVW Reeshof niet mogelijk zijn. En voor 2021 zoeken wij voor alle groepen nog vrijwilligers. Dus heb je in- en rondom de laatste week van de basisschool vakantie nog wat tijd over, schrijf je dan snel in! (ook wanneer je niet alle dagen kunt).

Je kunt je inschrijven voor de volgende opties:

  • Maken en opbouwen decor
  • Op- afbouwen tenten (27 augustus/ 4 september)
  • Zeskamp (31 augustus)
  • Vrijwilliger van een groep (30 augustus – 3 september)

Dus heb jij één of meerdere dagen tijd? Schrijf je dan snel in! https://wwww.kvwreeshof.nl/inschrijfformulier-vrijwilligers

Ook dit jaar hebben wij weer een aantal jubilarissen die al 5, 10, 15, 20 en soms al wel 25 jaar vrijwilliger zijn bij KVW Reeshof. Wij willen deze vrijwilligers bedanken voor hun inzet, maar hopen ze natuurlijk nog vele jaren te mogen zien bij KVW Reeshof.

5 jaar
Bas van den Broek
Mickael Brok
Danita de Brouwer
Jasper Kroon
Bo Kwantes
Damien van Oort
Mark Coehorst
Naomi Adam
Jasper de Beer
Charelle Dirkx
Tom Goossens
Roy Seegers
Michael Vesseur
Fleur van de Wouw
Jasper van de Klundert

10 jaar
Milou Baarslag
Vicky Glasmacher
Laura van Poppel
Pleun van Berkel
Femke Kafoe
Daniek Peppenster
Danique Dirkx

15 jaar
Joep Gruntjes
Rik Janssens
Christiaan Peppenster
Marjolein Seegers- van Opstal
Tijme Denissen
Tim van Kralingen
Irmgard Peppenster
Michar Peppenster
Debbie Spijkers
Miranda van Opstal
Thom Jansen
Liselot Smulders

20 jaar
Davy de Groot
Rene Smulders
Kenneth van Spaendonk

25 jaar
Remco Smulders

Indien jij hierboven onterecht vermeldt staat of er juist tussen moet staan, dan horen wij dit graag. Hiervoor kun je een e-mail sturen naar debbie@kvwreeshof.nl

© KVW Reeshof 2015. Made by FYI-marketing.
Volg ons:     |   Zoeken: