Hieronder vindt u de meest gestelde vragen aan KinderVakantieWerk Reeshof. Algemene informatie over de KinderVakantieWerk week kunt u vinden op de pagina info en programma.

Zit uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Naar contactpagina

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?

Tijdens de inschrijfdagen kunt u, uw kind inschrijven. Deze dagen zijn meestal in/rond mei. Houd deze website in de gaten voor de exacte datum en tijd. U dient het inschrijfformulier, dat ongeveer een week voor de inschrijvingen online komt te staan, in te vullen en ondertekend mee te nemen op de inschrijfdagen.

Wanneer zijn de inschrijfdagen?

De datum van de inschrijfdagen komt in een nieuwsbericht op de website te staan.
Deze dagen zijn meestal in/rond mei.

Hoe kan ik de betaling voldoen?

U dient contant te betalen tijdens de inschrijfdagen. Mocht u verhinderd zijn, mag u het inschrijfformulier en geld door een andere ouder in laten leveren. Let op: het formulier moet wel door u ondertekend zijn.

Kan mijn kind bij een vriendje of vriendinnetje in de groep?

U kunt één voorkeur opgeven op het inschrijfformulier. Let op: dit is een voorkeur. Wanneer beide kinderen elkaar als voorkeur hebben opgegeven is de kans het grootst dat ze bij elkaar in de groep komen. Houdt rekening met eventueel leeftijdsverschil. De kinderen zullen altijd in de groep worden gezet naar leeftijd van het jongste kind, maar wanneer het leeftijdsverschil te groot is, zullen de kinderen beide in een andere leeftijdsgroep geplaatst worden.

Wat zijn de begin & eindtijden van KVW?

De exacte tijden worden kort voor de week bekend gemaakt, dit in verband met eventuele wijzigingen in het programma. U kunt rekening houden met een starttijd tussen 8.30u en 9.30u en een eindtijd tussen 15.30u en 16.30u. Let op: begin- en eindtijden kunnen per dag en per groep verschillen.

Wanneer wordt de groepsindeling bekend gemaakt?

De groepsindeling komt op de vrijdag voor KVW op deze website te staan. Ook zullen we de lijsten ophangen bij wijkcentrum Heyhoef. De groepsindeling is definitief. Mocht er een fout gemaakt zijn in de indeling, zoals een verkeerde indeling naar leeftijd, dan kunt u een e-mail sturen naar: info@kvwreeshof.nl.

Moeten de kinderen zelf lunch meenemen?

Ja, het is de bedoeling dat de kinderen zelf lunch meenemen, tenzij anders staat vermeld in de nieuwsbrief.

Moeten de kinderen zelf drinken meenemen?

Nee, er wordt voor drinken gezorgd door ons. Bij warm weer zullen we ook extra drinken uitdelen.

Moeten de kinderen zelf tussendoortjes meenemen?

Nee, daar zorgen wij voor. De kinderen hoeven alleen lunch mee te brengen.

Wat voor kleren kan mijn kind het beste aan doen?

De kinderen krijgen van ons op maandagochtend een KVW t-shirt. Dit t-shirt moeten ze verplicht de hele week dragen, zodat het herkenbaar is dat ze deelnemen aan KVW. U mag tussendoor thuis het t-shirt wassen, maar vergeet dan niet het de volgende dag weer mee te geven. Wanneer uw kind zonder t-shirt komt kan het die dag niet deelnemen, dan moet eerst het t-shirt thuis worden opgehaald.

De kinderen zullen actief bezig zijn en veel lopen/rennen/springen. Daarom is het fijn om goede schoenen aan te trekken en niet op laarzen of slippers te lopen.

Als u op het programma ziet dat er een bos spel zal zijn, dan is het verstandig om uw kind een lange broek aan te doen, met dichte schoenen.

Op dinsdag is het zeskamp, dan is het handig om onder de kleren alvast een zwembroek, zwempak of bikini aan te trekken. Ook kan het handig zijn om een handdoek of droge kleren mee te nemen.

Is er een fietsenstalling voor de kinderen?

Ja, er is een fietsenstalling. ‘s Ochtends maken we deze open zodat iedereen hier zijn fiets neer kan zetten. Na de start van de dag sluiten we de fietsenstalling af, zodat de fietsen veilig de hele dag kunnen blijven staan. Als de dag is afgelopen maken we de fietsenstalling weer open.

Is er parkeergelegenheid?

U kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen bij de speeltuin, maar dit zijn er niet heel veel. We raden u aan om op de fiets of te voet te komen. Ook kunt u parkeren bij de Heyhoef en daarna te voet naar het park komen. Parkeren op het gras is verboden en hier worden regelmatig boetes voor uitgedeeld.