In de afgelopen periode zijn er een aantal leuke vacatures voorbij gekomen op onze website en facebookpagina. En omdat het er een aantal zijn willen wij deze natuurlijk niet aan jouw aandacht laten ontgaan. Dus heb jij ze nog niet gezien, of twijfel je nog. Kijk er dan snel nog eens naar en reageer!

Sponsorcommissie
Ben jij die gezellige, verbinder die makkelijk contact kan leggen met andere? Misschien is de vacature voor de sponsorcommissie dan iets voor jou? Klik hier voor de leuke vacature voor de sponsorcommissie.

Vrijwilligers Kampgroep
De kampgroep heeft een onwijs leuke en zeldzame vacature vrij in de kampgroep. Dus ben jij 18+ en kun jij ook nog vooruit met wat minder slaap? Klik dan hier voor de leuke vacature voor een plekje bij de Kampgroep en reageer!

Coördinator Groep B
Groep B is op zoek naar een nieuwe Coördinator die samen met Coördinator Vicky en het kernteam een leuke week wil organiseren? Ben jij een organisatietalent? Reageer dan snel en klik hier voor meer informatie over de vacature Coördinator Groep B.

Kernteamlid Groep A
Durf jij het nog niet zo goed aan om Coördinator te zijn, maar wil je wel graag een extra steentje bijdragen doormiddel van het organiseren van de week samen met andere kernteamleden, dan is de vacature Kernteamlid Groep A iets voor jou! Klik hier voor de vacature Kernteamlid Groep A!

Vrijwilligers!
Wil je toch niet één van deze vacatures vervullen maar wel helpen als vrijwilliger tijdens de week, die plaatsvindt tussen 29 augustus – 2 september 2022? Dan is inschrijven als vrijwilliger ook nog mogelijk via deze link.

En heb je toch nog vragen over één van deze vacatures? Of twijfel je nog of je geschikt bent? Stuur dan een mail naar info@kvwreeshof.nl en wij beantwoorden jouw vragen graag!