Altijd als iets extra’s bij willen dragen als vrijwilliger, geeft het jou energie als kinderen en ouders blij zijn en heb jij nog een wat tijd over in jouw agenda? Dan zoeken wij jou!

We zijn ter vervanging op zoek naar een:

Secretaris

Wie zijn wij?

Stichting KinderVakantieWerk Reeshof is een stichting die zich inzet voor kinderen uit de Reeshof. Ieder jaar kunnen kinderen uit de Reeshof deelnemen aan een geweldige week vol spel, sport en spanning. Deze KinderVakantieWerk (KVW) week is in de laatste week van de zomervakantie en wordt al jarenlang met hulp van veel vrijwilligers georganiseerd.

Wat ga je doen?

Als secretaris maak je samen met de voorzitter en penningmeester deel uit van het dagelijks bestuur. Jij bent diegene die er voor zorgt dat de vergaderingen geregeld worden, zoals het regelen van een ruimte, het maken van de agenda en een nuttige bijdrage leveren aan de vergaderingen. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor vrijwilligers en ouders. Jij zorgt er namelijk voor dat alles soepel verloopt rondom de inschrijvingen van zowel vrijwilligers als deelnemers maar ook daarna zorg jij voor vele zaken die betrekking hebben tot de vrijwilligers, ouders en deelnemers.

Wat vragen we?

  • Voldoende tijd om deel uit te maken van het dagelijks bestuur
  • Digitaal vaardig om te werken met Word en Excel
  • Een enthousiaste persoonlijkheid die goed kan organiseren en goed kan samenwerken in een team

Wat bieden we?

  • Een super leuke functie waarin je een steentje kan bijdrage aan de maatschappij
  • Vele blije gezichten van zowel deelnemers, ouders als vrijwilligers
  • Een geweldig eindfeest!

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de functie of Stichting KinderVakantieWerk Reeshof, neem dan contact op met onze huidige secretaris: Debbie Spijkers / debbie@kvwreeshof.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ontvangen wij graag je reactie per mail naar info@kvwreeshof.nl

© KVW Reeshof 2015. Made by FYI-marketing.
Volg ons:     |   Zoeken: