Wij krijgen op dit moment veel vragen omtrent de mogelijkheid om in te schrijven of om meer informatie over de week te krijgen. Helaas kunnen wij nog niet al deze vragen beantwoorden. Maar wij zijn wel blij met het enthousiasme van alle ouders en deelnemers!

Informatie over het programma:
Op dit moment zijn wij druk bezig met alle voorbereidingen met betrekking tot de week. Zo zijn de kernteams bezig zijn om het programma te bedenken, de vergunning wordt aangevraagd en nog veel meer.

Natuurlijk begrijpen wij dat jullie willen weten wat wij in 2022 gaan doen. Daarom zullen op korte termijn de voorlopige nieuwsbrieven online komen. Hierin vind je de eerste informatie over de week, met het programma per groep.

Let wel op, de groepsindeling die later wordt gemaakt, is niet alleen afhankelijk van leeftijd, maar ook van het aantal inschrijvingen van een bepaalde leeftijdscategorie en voorkeuren van vriend(in).

Inschrijven:
Inschrijven is op dit moment alleen nog maar mogelijk voor vrijwilligers.

Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor de inschrijving van deelnemers. Denk hierbij aan de formulieren, de manier waarop we dit jaar gaan inschrijven en de wijze waarop de betaling kan worden voldaan. Hiervoor moet het een en ander uitgezocht worden wat veel tijd in beslag neemt. Wij hopen op jullie begrip en hopen snel met meer informatie te komen zodat deelnemers ook ingeschreven kunnen worden.

Houdt onze website en Facebookpagina in de gaten voor de meest recente informatie. Als er toch nog vragen zijn, dan mag je deze mailen naar info@kvwreeshof.nl

© KVW Reeshof 2015. Made by FYI-marketing.
Volg ons:     |   Zoeken: