Op dit moment zitten we allemaal in een bijzondere situatie in verband met het COVID-19 virus. Er wordt veel gevraagd van onze zorgverleners, huizen zijn omgetoverd tot thuis-werkplekken, vele bedrijven zijn gesloten en kinderen kunnen niet naar school. Een bizarre tijd met veel onzekerheid. 

Ondanks dat KVW Reeshof 2020 in augustus plaats vindt, is het voor ons ook onzeker hoe het gaat verlopen. Op dit moment is er besloten om tot 1 juni 2020 alle bijeenkomsten en/of evenementen te annuleren. Dit betekend dat de eerder geplande inschrijfavonden geen doorgang kunnen vinden. 

Wanneer en/of er een inschrijfmoment gaat plaatsvinden is onbekend. Je kunt echter vanaf heden wel uw kinderen online inschrijven. LET OP! Hiermee is de inschrijving nog niet definitief. Een inschrijving is pas definitief wanneer de betaling is voldaan. Mocht er een inschrijf moment plaats gaan vinden, dan geldt de volgorde van betaling.  

Houdt onze website en facebookpagina in de gaten voor actuele informatie. 

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn dan willen we jou vragen om een e-mail te sturen naar info@kvwreeshof.nl

KVW Reeshof wenst iedereen veel succes en gezondheid toe!

© KVW Reeshof 2015. Made by FYI-marketing.
Volg ons:     |   Zoeken: