Nog een paar weken en dan is het zover, KVW Reeshof 2019. Op dit moment zijn wij druk bezig met de laatste voorbereidingen, maar de belangrijkste voorbereiding vindt net voor de week plaats, namelijk het opbouwen van de tenten.

Ook dit jaar is de thuishaven van KVW Reeshof “het Reeshofpark”. Hiervoor plaatsen wij onder andere twee grote tenten waar de groepen elke dag starten en de dag weer afsluiten.

De tenten kunnen er alleen staan met de hulp van vrijwilligers en zonder tenten is er geen KVW Reeshof. Wij zijn daarom nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee kunnen helpen met het opbouwen en afbouwen van de tenten.

Het opbouwen vindt plaats op vrijdag 9 augustus 2019 vanaf 8 uur (‘s ochtends) en het opbouwen op zaterdag 17 augustus vanaf 8 uur (‘s ochtends).

Wie zoeken wij?
– Iemand die beschikbaar is op 9 en/of 17 augustus 2019. (een uurtje of langer helpen helpt ons al enorm)
– Iemand die KVW Reeshof 2019 mede mogelijk wil maken.
* Kun je niet zwaar tillen, maar wil je ons wel helpen? Er moet veel gebeuren dus voor iedereen is er wat te doen!

Aanmelden kan bij Debbie@kvwreeshof.nl