Vanaf heden is het mogelijk om een deelnemer in te schrijven voor KVW Reeshof 2023. KVW Reeshof vindt plaats van 21 augustus t/m 25 augustus 2023.

Hoe kunt u inschrijven?

Online inschrijven kan door hier te klikken. U kiest dan voor de juiste categorie. Voor de “gewone” groepen kiest u voor “inschrijven groepen” dit is voor kinderen die op de basisschool zitten vanaf 5 jaar. Voor de kampgroepen, die enkele nachten ergens anders gaan slapen, kiest u voor “inschrijven Kamp”. Voor de kampgroep is de leeftijd minimaal 9 jaar.

Hoe kunt u betalen?

Let op, na het invullen van het online inschrijfformulier is de inschrijving nog niet definitief. Deze is pas definitief nadat de betaling is voldaan. Dit kan op één van de twee inschrijfavonden. De kosten voor de groepen zijn €50,- per deelnemer en voor de kampgroep €75,-.

Wilt u gebruik maken van Stichting Leergeld of de Meedoenregeling. Kijk dan even naar deze brief.

Wanneer zijn de inschrijfavonden?

Op 9 of 11 mei kunt u tussen 19:00 – 21:00 bij Obs Hartevelden de betaling voldoen en daarmee de inschrijving definitief maken. Hier kan alleen contant betaald worden, pinnen of een bankoverschrijving is dus niet mogelijk.

Wat als u niet kunt op één van de inschrijfavonden?

Kunt u zelf niet op één van deze avonden? Dan kunt u ook de inschrijving door iemand anders laten doen zoals; opa, oma, buren of andere ouders. Maar het inschrijfformulier moet door uzelf zijn ingevuld en ondertekent.

Wat als u problemen heeft met het invullen van het online inschrijfformulier?

Tijdens de inschrijfavonden hebben wij lege inschrijfformulieren liggen welke u kunt invullen. U kunt ook een mail sturen naar info@kvwreeshof.nl

En voor overige vragen kunt u natuurlijk ook mailen naar info@kvwreeshof.nl

Wij zien u graag op 9 of 11 mei tussen 19:00 – 21:00 bij Obs Hartevelden.

© KVW Reeshof 2015. Made by FYI-marketing.
Volg ons:     |   Zoeken: