KVW Reeshof 2024 is dit jaar van 12 augustus t/m 16 augustus

LET OP! Inschrijvingen voor 2024 zijn nog niet geopend. Later zal onderstaande informatie aangepast worden op het jaar 2024.

Inschrijfdatums

Hieronder kunt u het online inschrijfformulier invullen, maar hiermee is de inschrijving nog niet definitief, hiervoor moet u eerst de betaling voldoen. De eerste inschrijfavonden zijn acht er de rug. Maar vanwege de interesse en nog een aantal vrije plekken, is er besloten een extra inschrijfavond te houden. Dit is op maandag 5 juni tussen 19.00 en 20.00 wij Wijkcentrum Heyhoef. Het is niet mogelijk om via een bankoverschrijving de betaling te voldoen. VOL=VOL!

Kosten

KVW Reeshof probeert de kosten voor deelname zo laag mogelijk te houden, zodat KVW Reeshof voor iedereen toegankelijk is. Echter zijn wij wel genoodzaakt om een bijdrage te vragen. De inschrijfkosten voor 2023 zijn €75,- voor de kampgroep. Let op, het is niet mogelijk om te pinnen, betalen kan alleen met contant geld.

Hoe werkt het?

1. Schrijf de deelnemer in via het onderstaand online inschrijfformulier
  2. U ontvangt een bevestigingsmail (kijk ook in uw spam/ ongewenste email)
  3. Controleer de mail en de ingevulde gegevens in de bijlage (wanneer iets onjuist op het formulier staat, kunt u dit met pen aanvullen of wijzigen)
  4. Print de bijlage uit
  5. Zet uw handtekening onder aan het formulier
  6. Kom naar één van de inschrijfavonden om te betalen
  7. Uw inschrijving is definitief!

Stichting Leergeld / de Meedoenregeling

Wilt u meedoen aan KinderVakantieWerk Reeshof met behulp van Stichting Leergeld of de Meedoenregeling? Dat kan! Lees dan goed de informatie in deze brief.

Spelregels voorkeur vriendje/ vriendinnetje

Bij het inschrijfformulier kunt u één voorkeur aangeven van vriendje/ vriendinnetje, het is dus niet (meer) mogelijk om meerdere voorkeuren op te geven. Wij kunnen alleen aan deze voorkeur voldoen wanneer het opgegeven vriendje/ vriendinnetje ook de naam van uw aangemelde deelnemer invult.

De inschrijvingen voor KVW Reeshof 2023 zijn gesloten!