De voorlopige nieuwsbrieven van KVW Reeshof 2021 staan online.
Let op, dit zijn voorlopige nieuwsbrieven, hier kunnen dus nog wijzigingen in worden aangebracht.

Hieronder kunt u de voorlopige programma’s en nieuwsbrieven downloaden:

Meer informatie is te vinden op: https://www.kvwreeshof.nl/info-en-programma

Vanaf vandaag, 1 juli 2021, is de inschrijving voor deelnemers gesloten.
Een deelnemer inschrijven is dan ook niet meer mogelijk.

Hiermee is kosteloos annuleren dan ook niet meer mogelijk.
Zie ons huishoudelijk regelement voor de terugbetalingsregeling.

Inschrijven als vrijwilligers is nog wel mogelijk!
https://www.kvwreeshof.nl/inschrijfformulier-vrijwilligers

Onlangs hebben wij u geinformeerd over de mogelijkheid om een deelnemer online in te schrijven voor KVW Reeshof 2021. Dit gebeurt gelukkig ook, maar wij hebben nog plekken vrij voor deelnemers.

Wij willen u er dan ook op attenderen dat wij dit jaar GEEN FYSIEKE INSCHRIJFAVOND hebben. Wij zullen alles via digitale hulpmiddelen uitvoeren. Dit kan er ook voor zorgen dat u soms langer, dan u van ons gewend bent, op een antwoord moet wachten.

Dus wacht niet langer en schrijf u deelnemer nu in.
Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met info@kvwreeshof.nl

In de laatste week van de basisschoolvakantie zal KVW Reeshof weer plaatsvinden, natuurlijk volgens de Coronamaatregelen die dan gelden. Maar hiervoor hebben wij wel jouw hulp als vrijwilliger nodig.

Heb jij je nog niet ingeschreven, doe dit dan alsnog zo snel mogelijk!

Wist je dat…
… je vrijwilligerswerk bij KVW Reeshof kunt inzetten als maatschappelijk stage?
… het goed staat op je CV bij potentiële werkgevers?
… sommige werkgevers afspraken in de cao hebben staan met betrekking tot bijzonder/ buitengewoonverlof voor jeugd- vakantiewerk?

Dus klik hier om je in te schrijven als vrijwilligers bij KVW Reeshof 2021!

De voorbereidingen voor het kamp zijn in volle gang!

Vandaag het eerste inkijkje: de kamplocatie van dit jaar!


Wil je alvast een (digitaal) kijkje nemen?
https://www.sparrenhoftilburg.nl/


Wij hebben er zin in! Inschrijven?
https://www.kvwreeshof.nl/inschrijfformulier-kamp/

Vanaf nu is het mogelijk om deelnemers in te schrijven voor KVW Reeshof 2021! Klik hier voor meer informatie en/of het online inschrijfformulier.

Aanmelden als vrijwilliger? Dat kan ook nog steeds, klik hier om jezelf als vrijwilliger in te schrijven.

Wat een doorzetters hebben wij binnen KVW Reeshof. Voor iedereen die gisteravond niet bij de Facebook live disco aanwezig was, hierbij de winnaar van de fietstocht. Dit is geworden: Jorick van 13 jaar! Gefeliciteerd! Jij bent de beste fietser.

Verder heeft er ook nog iemand de sirtaki challenge gewonnen. Dit is geworden: Kate! Gefeliciteerd! Snel voetenwerk is jouw specialiteit.Wij nemen zo snel mogelijk contact op met de winnaars op zodat we de prijs kunnen opsturen!

Wil je deze en alle andere winnaars nog eens rustig bekijken? Ga dan naar https://www.kvwreeshof.nl/digitale-week/. Hier vind je alle challenges, winnaars en berichten onder elkaar!

Deze keer hebben we gekozen voor een winnende video met daarin 4 winnaars. Zij hebben de zeskamp challenge samen super creatief volbracht. Echt Teamwork! De namen zijn: Joris, Benthe, Stijn & Thomas. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jullie zodat we de prijs kunnen opsturen!

Wil je deze en alle andere winnaars nog eens rustig bekijken? Ga dan naar https://www.kvwreeshof.nl/digitale-week/. Hier vind je alle challenges, winnaars en berichten onder elkaar!

Goedemorgen allemaal,

Challenge van vandaag!
Wat wil jij later worden als je groter bent? Trek je mooiste of stoerste outfit uit de kast en laat deze aan ons zien via een te gekke foto. Heb je inspiratie nodig? Deze vrijwilligers gingen je voor!

Stuur de foto uiterlijk zaterdag 22 augustus naar kvw2020@kvwreeshof.nl met als onderwerp “outfit” en zet in de mail voor- en achternaam en leeftijd. Op zondag 23 augustus om 16:00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt via de Facebookpagina. Veel verkleed plezier en succes!

Wil je deze en alle andere challenges nog is rustig bekijken? Ga dan naar
www.kvwreeshof.nl/digitale-week. Hier vind je alle challenges, winnaars en berichten onder elkaar!

De winnaars van de t-shirt speurtocht challenge zijn: Stijn van 9 jaar & Thomas van 7 jaar. Gefeliciteerd! Wat een goed speurwerk! Goed gedaan! De winnaars van de tent bouw challenge zijn: Benthe van 11 jaar & Joris van 13 jaar. Jullie zijn echte bouwers!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met de winnaars zodat we de prijs kunnen opsturen!

Wil je deze en alle andere winnaars nog eens rustig bekijken? Ga dan naar https://www.kvwreeshof.nl/digitale-week/. Hier vind je alle challenges, winnaars en berichten onder elkaar!

© KVW Reeshof 2015. Made by FYI-marketing.
Volg ons:     |   Zoeken: