Schrijf je hieronder in voor KinderVakantieWerk Reeshof 2021 welke plaatsvindt van 30 augustus t/m 3 september 2021! Wilt u inschrijven voor het Kamp in plaats van groepen? Ga dan naar het inschrijfformulier kamp!

COVID-19

In verband met de huidige maatregelen rondom het COVID-19 virus zullen wij dit jaar geen inschrijfavonden organiseren, maar zal alles rondom de inschrijvingen digitaal plaatsvinden. Dit zorgt er ook voor dat wij mogelijk minder plekken hebben dan u van ons gewend bent en daarom geldt VOL=VOL.

Hoe werkt het?

1. Schrijf de deelnemer in via het online inschrijfformulier
  2. U ontvangt deze bevestigingsmail (kijk ook in uw spam/ ongewenste email)
  3. Later ontvangt u via de mail instructies voor de betaling of u ontvangt een mail dat uw ingeschreven deelnemer op de wachtlijst staat*
  4. U ontvangt na betaling een bevestigingsmail*
  5. Uw inschrijving is definitief!

*Omdat wij de volledige inschrijving en betaling in eigen beheer houden, kan het zijn dat u langer op een reactie moet wachten dan u van ons gewend bent. Op deze manier kunnen wij de inkomsten zo veel mogelijk voor de activiteiten van de kinderen gebruiken. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Stichting Leergeld / de Meedoenregeling

Wilt u meedoen aan KinderVakantieWerk Reeshof met behulp van Stichting Leergeld of de Meedoenregeling? Dat kan! Lees dan goed de informatie in deze brief.

Groepsindeling en activiteiten

Doorgaans hanteren wij de volgende leeftijden bij het maken van de groepsindeling:

• Groep A: 5-6
  • Groep B: 7-8
  • Groep C: 9-10
  • Groep D: 11-13

Het kan zijn dat hier van afgeweken wordt door bijvoorbeeld een opgegeven vriendje/vriendinnetje die in een andere leeftijdscategorie valt of doordat er veel aanmeldingen zijn van dezelfde leeftijdscategorie. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleent.

Omdat het COVID-19 virus en de bijhorende maatregelen regelmatig veranderen kunnen wij nog niet exact ons weekprogramma met u delen. Natuurlijk gaan wij ons uiterste best doen om een zo leuk mogelijke week te organiseren voor elke deelnemer en volgens de richtlijnen die dan gelden.

Inschrijfformulier groepen 2021

De inschrijvingen voor KVW 2021 zijn op dit moment gesloten.