Schrijf je hieronder in voor de KinderVakantieWerk week 2018 van 13 augustus t/m 17 augustus 2018!
Wilt u inschrijven voor het Kamp in plaats van groepen? Ga dan naar het inschrijfformulier kamp!

Hoe werkt het?

Na het invullen van het formulier ontvangt u per mail een bevestiging met de door u ingevulde gegevens op het door u ingevulde mailadres. Controleer het door u ingevulde mailadres daarom goed. Heeft u geen bevestiging ontvangen? Controleer dan of de mail is binnengekomen in de spamfolder / ongewenste mail.

Wij verzoeken u het formulier uit te printen, goed te controleren en vervolgens te ondertekenen. U kunt het formulier meenemen naar één van de inschrijfavonden in het Wijkcentrum bij winkelcentrum Heyhoef op 14 mei of 16 mei tussen 19.00 en 21.00 uur. Op deze avond maken we de inschrijving definitief en wordt ook meteen de betaling voldaan. Wij verzoeken u het bedrag van €37,50 zo gepast mogelijk te betalen.

Stichting Leergeld

Wilt u meedoen aan KinderVakantieWerk Reeshof met behulp van Stichting Leergeld? Dat kan! Lees dan goed de informatie in deze brief.Ter indicatie, wij hanteren de volgende leeftijden bij het maken van de groepsindeling:
– Groep A: 5-6
– Groep B: 7-8
– Groep C: 9-10
– Groep D: 11-13

Het kan zijn dat hier van afgeweken wordt door bijvoorbeeld een opgegeven vriendje/vriendinnetje die in een andere leeftijdscategorie valt.

U kunt de programma’s van de groepen hier downloaden!

Inschrijfformulier groep A t/m D

De inschrijvingen voor KinderVakantieWerk 2018 zijn op dit moment gesloten!