KVW Reeshof is dit jaar van 21 augustus t/m 25 augustus.

Inschrijfdatums

Hieronder kunt u het online inschrijfformulier invullen, maar hiermee is de inschrijving nog niet definitief, hiervoor moet u eerst de betaling voldoen. De eerste inschrijfavonden zijn achter de rug, maar vanwege de vele verzoeken en nog een aantal plekken, zal er een extra inschrijfavond plaatsvinden op maandag 5 juni tussen 19.00 en 20.00 bij wijkcentrum Heyhoef. Het is niet mogelijk om via een bankoverschrijving de betaling te voldoen. VOL=VOL!

Kosten

KVW Reeshof probeert de kosten voor deelname zo laag mogelijk te houden, zodat KVW Reeshof voor iedereen toegankelijk is. Echter zijn wij wel genoodzaakt om een bijdrage te vragen. De inschrijfkosten voor 2023 zijn €50,- voor de groepen A t/m D. Let op, het is niet mogelijk om te pinnen, betalen kan alleen met contant geld.

Hoe werkt het?

 1. Schrijf de deelnemer in via het onderstaand online inschrijfformulier 
 2. U ontvangt een bevestigingsmail (kijk ook in uw spam/ ongewenste email)
 3. Controleer de mail en de ingevulde gegevens in de bijlage
 4. Print de bijlage uit
 5. Zet uw handtekening onder aan het formulier
 6. Kom naar één van de inschrijfavonden op 9 of 11 mei om te betalen
 7. Uw inschrijving is definitief!

Stichting Leergeld / de Meedoenregeling

Wilt u meedoen aan KinderVakantieWerk Reeshof met behulp van Stichting Leergeld of de Meedoenregeling? Dat kan! Lees dan goed de informatie in deze brief.

Groepsindeling

Doorgaans hanteren wij de volgende leeftijden bij het maken van de groepsindeling:

 • Groep A: 5-6
 • Groep B: 7-8
 • Groep C: 9-10
 • Groep D: 11-13

Het kan zijn dat hier van afgeweken wordt door bijvoorbeeld een opgegeven vriendje/vriendinnetje die in een andere leeftijdscategorie valt of doordat er veel aanmeldingen zijn van dezelfde leeftijdscategorie. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleent. 

Spelregels voorkeur vriendje/ vriendinnetje

Bij het inschrijfformulier kunt u één voorkeur aangeven van vriendje/ vriendinnetje, het is dus niet (meer) mogelijk om meerdere voorkeuren op te geven. Wij kunnen alleen aan deze voorkeur voldoen wanneer het opgegeven vriendje/ vriendinnetje ook de naam van uw aangemelde deelnemer invult.

De inschrijvingen voor KVW Reeshof 2023 zijn gesloten!