Schrijf je hieronder in voor KinderVakantieWerk Reeshof 2022 welke plaatsvindt van 29 augustus t/m 2 september 2022! Wilt u inschrijven voor het Kamp in plaats van groepen? Ga dan naar het inschrijfformulier kamp!

Inschrijfdatums

Om de betaling voor KVW Reeshof 2022 te voldoen dient u aanwezig te zijn bij één van de inschrijfavonden. Deze vinden plaats op woensdag 11 mei en dinsdag 17 mei bij Obs Hartevelden tussen 19.00 en 21.00. Dit jaar is het niet mogelijk om via een bankoverschrijving de betaling te voldoen. VOL=VOL!

Kosten

KVW Reeshof probeert de kosten voor deelname zo laag mogelijk te houden, zodat KVW Reeshof voor iedereen toegankelijk is. Echter zijn wij wel genoodzaakt om een bijdrage te vragen. De inschrijfkosten voor 2022 zijn €50,-.

Hoe werkt het?

1. Schrijf de deelnemer in via het onderstaand online inschrijfformulier
  2. U ontvangt een bevestigingsmail (kijk ook in uw spam/ ongewenste email)
  3. Controleer de mail en de ingevulde gegevens in de bijlage
  4. Print de bijlage uit
  5. Zet uw handtekening onder aan het formulier
  6. Kom naar één van de inschrijfavonden om te betalen
  7. Uw inschrijving is definitief!

Stichting Leergeld / de Meedoenregeling

Wilt u meedoen aan KinderVakantieWerk Reeshof met behulp van Stichting Leergeld of de Meedoenregeling? Dat kan! Lees dan goed de informatie in deze brief.

Groepsindeling

Doorgaans hanteren wij de volgende leeftijden bij het maken van de groepsindeling:

• Groep A: 5-6
  • Groep B: 7-8
  • Groep C: 9-10
  • Groep D: 11-13

Het kan zijn dat hier van afgeweken wordt door bijvoorbeeld een opgegeven vriendje/vriendinnetje die in een andere leeftijdscategorie valt of doordat er veel aanmeldingen zijn van dezelfde leeftijdscategorie. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleent.

Groep A
Groep B
Groep C
Groep D

Inschrijfformulier groepen 2022

Gegevens kind

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Geboortedatum (dd-mm-jjjj) *

Geslacht *

Straat *

Huisnummer (plus eventuele toevoeging) *

Postcode *

Woonplaats *

Zwemdiploma *

Gebruik maken van Stichting leergeld of Meedoenregeling *

Naam ouders / voogd *

Telefoonnummer ouders / voogd (10 cijfers) *

Naam telefoonnummer 2 (vader/moeder/werk/opa/oma)

Telefoonnummer 2 (10 cijfers)

Naam extra telefoonnummer (vader/moeder/werk/opa/oma)*

Extra telefoonnummer (in geval van calamiteiten) *

Emailadres *

Emailadres controle *

Huisarts *

Telefoonnummer huisarts (10 cijfers) *

Medische informatie/bijzonderheden

Zijn er bijzonderheden zoals medicijngebruik, allergieën etc?

Zo ja, beschrijf hieronder zo duidelijk mogelijk welke, en voor medicijnen hoe en wanneer ze in te nemen.

Voorkeur

Voorkeur vriendje/vriendinnetje
    Uitganspunten bij de indeling van de kinderen in groepen:
    1. Er wordt ingedeeld op leeftijd (geboortedatum).
    2. Er kan voorkeur voor samen met 1 (echt maar 1) vriendje of vriendinnetje worden opgegeven.
    3. Alleen als de voorkeur van beiden komt en beide kinderen in dezelfde leeftijdsgroep zitten, dan kan aan het verzoek worden voldaan.
    4. Als er door het leeftijdsverschil sprake is van 2 verschillende groepen, dan worden de kinderen beide in de groep van het jongste kind geplaatst. Tenzij er dan een te groot leeftijdsverschil ontstaat met de andere kinderen in de groep, in dat geval kan niet aan het verzoek worden voldaan. Wij proberen met de opgegeven voorkeuren rekening te houden, het kan echter voorkomen dat dit niet lukt, wij vragen hiervoor uw begrip.

Naam vriendje/vriendinnetje

Geboortedatum vriendje/vriendinnetje

De verwerking van persoonsgegevens door KVW Reeshof staat beschreven in onze privacyvoorwaarden
    Ik geef toestemming voor de verwerking van de persoonsgegevens van mij en mijn kind en ik ga akkoord met het huishoudelijk regelement

Ik geef toestemming voor de verwerking van gegevens over de gezondheid van mijn kind

Ik geef toestemming voor het maken van foto's van mijn kind en het publiceren van deze foto's via de site van KVW Reeshof, Facebook en posters voor KVW Reeshof.