Schrijf je hieronder in voor KinderVakantieWerk Reeshof 2022 welke plaatsvindt van 29 augustus t/m 2 september 2022! Wilt u inschrijven voor het Kamp in plaats van groepen? Ga dan naar het inschrijfformulier kamp!

Inschrijfdatums

Om de betaling voor KVW Reeshof 2022 te voldoen dient u aanwezig te zijn bij één van de inschrijfavonden. Deze vinden plaats op woensdag 11 mei en dinsdag 17 mei bij Obs Hartevelden tussen 19.00 en 21.00. Dit jaar is het niet mogelijk om via een bankoverschrijving de betaling te voldoen. VOL=VOL!

Kosten

KVW Reeshof probeert de kosten voor deelname zo laag mogelijk te houden, zodat KVW Reeshof voor iedereen toegankelijk is. Echter zijn wij wel genoodzaakt om een bijdrage te vragen. De inschrijfkosten voor 2022 zijn €50,-.

Hoe werkt het?

1. Schrijf de deelnemer in via het onderstaand online inschrijfformulier
  2. U ontvangt een bevestigingsmail (kijk ook in uw spam/ ongewenste email)
  3. Controleer de mail en de ingevulde gegevens in de bijlage
  4. Print de bijlage uit
  5. Zet uw handtekening onder aan het formulier
  6. Kom naar één van de inschrijfavonden om te betalen
  7. Uw inschrijving is definitief!

Stichting Leergeld / de Meedoenregeling

Wilt u meedoen aan KinderVakantieWerk Reeshof met behulp van Stichting Leergeld of de Meedoenregeling? Dat kan! Lees dan goed de informatie in deze brief.

Groepsindeling

Doorgaans hanteren wij de volgende leeftijden bij het maken van de groepsindeling:

• Groep A: 5-6
  • Groep B: 7-8
  • Groep C: 9-10
  • Groep D: 11-13

Het kan zijn dat hier van afgeweken wordt door bijvoorbeeld een opgegeven vriendje/vriendinnetje die in een andere leeftijdscategorie valt of doordat er veel aanmeldingen zijn van dezelfde leeftijdscategorie. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleent.

Inschrijfformulier groepen 2022

De inschrijvingen voor 2022 zijn gesloten.