Schrijf je hieronder in voor KinderVakantieWerk Reeshof 2021 welke plaatsvindt van 30 augustus t/m 3 september 2021! Wilt u inschrijven voor het Kamp in plaats van groepen? Ga dan naar het inschrijfformulier kamp!

COVID-19

In verband met de huidige maatregelen rondom het COVID-19 virus zullen wij dit jaar geen inschrijfavonden organiseren, maar zal alles rondom de inschrijvingen digitaal plaatsvinden. Dit zorgt er ook voor dat wij mogelijk minder plekken hebben dan u van ons gewend bent en daarom geldt VOL=VOL.

Hoe werkt het?

1. Schrijf de deelnemer in via het online inschrijfformulier
  2. U ontvangt deze bevestigingsmail (kijk ook in uw spam/ ongewenste email)
  3. Later ontvangt u via de mail instructies voor de betaling of u ontvangt een mail dat uw ingeschreven deelnemer op de wachtlijst staat*
  4. U ontvangt na betaling een bevestigingsmail*
  5. Uw inschrijving is definitief!

*Omdat wij de volledige inschrijving en betaling in eigen beheer houden, kan het zijn dat u langer op een reactie moet wachten dan u van ons gewend bent. Op deze manier kunnen wij de inkomsten zo veel mogelijk voor de activiteiten van de kinderen gebruiken. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Stichting Leergeld / de Meedoenregeling

Wilt u meedoen aan KinderVakantieWerk Reeshof met behulp van Stichting Leergeld of de Meedoenregeling? Dat kan! Lees dan goed de informatie in deze brief.

Groepsindeling en activiteiten

Doorgaans hanteren wij de volgende leeftijden bij het maken van de groepsindeling:

• Groep A: 5-6
  • Groep B: 7-8
  • Groep C: 9-10
  • Groep D: 11-13

Het kan zijn dat hier van afgeweken wordt door bijvoorbeeld een opgegeven vriendje/vriendinnetje die in een andere leeftijdscategorie valt of doordat er veel aanmeldingen zijn van dezelfde leeftijdscategorie. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleent.

Omdat het COVID-19 virus en de bijhorende maatregelen regelmatig veranderen kunnen wij nog niet exact ons weekprogramma met u delen. Natuurlijk gaan wij ons uiterste best doen om een zo leuk mogelijke week te organiseren voor elke deelnemer en volgens de richtlijnen die dan gelden.

Inschrijfformulier groepen 2021

Gegevens kind

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Geboortedatum (dd-mm-jjjj) *

Geslacht *

Straat *

Huisnummer (plus eventuele toevoeging) *

Postcode *

Woonplaats *

Zwemdiploma *

Gebruik maken van Stichting leergeld of Meedoenregeling *

Naam ouders / voogd *

Telefoonnummer ouders / voogd (10 cijfers) *

Naam telefoonnummer 2 (vader/moeder/werk/opa/oma)

Telefoonnummer 2 (10 cijfers)

Naam extra telefoonnummer (vader/moeder/werk/opa/oma)*

Extra telefoonnummer (in geval van calamiteiten) *

Emailadres *

Emailadres controle *

Huisarts *

Telefoonnummer huisarts (10 cijfers) *

Medische informatie/bijzonderheden

Zijn er bijzonderheden zoals medicijngebruik, allergieën etc?

Zo ja, beschrijf hieronder zo duidelijk mogelijk welke, en voor medicijnen hoe en wanneer ze in te nemen.

Voorkeur

Voorkeur vriendje/vriendinnetje
    Uitganspunten bij de indeling van de kinderen in groepen:
    1. Er wordt ingedeeld op leeftijd (geboortedatum).
    2. Er kan voorkeur voor samen met 1 (echt maar 1) vriendje of vriendinnetje worden opgegeven.
    3. Alleen als de voorkeur van beiden komt en beide kinderen in dezelfde leeftijdsgroep zitten, dan kan aan het verzoek worden voldaan.
    4. Als er door het leeftijdsverschil sprake is van 2 verschillende groepen, dan worden de kinderen beide in de groep van het jongste kind geplaatst. Tenzij er dan een te groot leeftijdsverschil ontstaat met de andere kinderen in de groep, in dat geval kan niet aan het verzoek worden voldaan. Wij proberen met de opgegeven voorkeuren rekening te houden, het kan echter voorkomen dat dit niet lukt, wij vragen hiervoor uw begrip.

Naam vriendje/vriendinnetje

Geboortedatum vriendje/vriendinnetje

De verwerking van persoonsgegevens door KVW Reeshof staat beschreven in onze privacyvoorwaarden
    Ik geef toestemming voor de verwerking van de persoonsgegevens van mij en mijn kind en ik ga akkoord met het huishoudelijk regelement

Ik geef toestemming voor de verwerking van gegevens over de gezondheid van mijn kind

Ik geef toestemming voor het maken van foto's van mijn kind en het publiceren van deze foto's via de site van KVW Reeshof, Facebook en posters voor KVW Reeshof.