Eerder deze maand hebben wij gecommuniceerd dat de geplande inschrijfavonden zijn geannuleerd in verband met het COVID-19 virus en de genomen maatregelen door de Rijksoverheid. Op dinsdag 21 april 2020 heeft er een nieuwe persconferentie plaatsgevonden met informatie over de eerder genomen maatregelen. Eén van deze maatregelen betreft de evenementen welke tot 1 september 2020 geen doorgang mogen vinden.

Daarom hebben wij, KVW Reeshof, geen andere keus dan KVW Reeshof 2020 geen doorgang te laten vinden. Dit is natuurlijk een enorme tegenslag voor alle bestuursleden, vrijwilligers en kinderen die er enorm veel zin in hadden. Maar de gezondheid van iedereen en de daarbij horende maatregelen staan voorop.

Middels deze weg willen wij iedereen bedanken in de getoonde interesse. Maar speciaal een dank aan alle vrijwilligers die zich tot op heden hebben ingezet om KVW Reeshof 2020 te organiseren. Wij hopen jullie allemaal weer in 2021 terug te zien bij KVW Reeshof 2021!

Blijf gezond, samen staan we sterk!