Vanwege de grote interesse en het feit dat we nog een aantal lege plekken hebben, is er een extra inschrijfavond op maandag 5 juni tussen 19.00 – 20.00 bij Wijkcentrum Heyhoef. KVW Reeshof vindt plaats van 21 augustus t/m 25 augustus 2023.

Hoe kunt u inschrijven?

Online inschrijven kan door hier te klikken. U kiest dan voor de juiste categorie. Voor de “gewone” groepen kiest u voor “inschrijven groepen” dit is voor kinderen die op de basisschool zitten vanaf 5 jaar. Voor de kampgroepen, die enkele nachten ergens anders gaan slapen, kiest u voor “inschrijven Kamp”. Voor de kampgroep is de leeftijd minimaal 9 jaar.

Hoe kunt u betalen?

Let op, na het invullen van het online inschrijfformulier is de inschrijving nog niet definitief. Deze is pas definitief nadat de betaling is voldaan. Dit kan op één van de twee inschrijfavonden. De kosten voor de groepen zijn €50,- per deelnemer en voor de kampgroep €75,-.

Wilt u gebruik maken van Stichting Leergeld of de Meedoenregeling. Kijk dan even naar deze brief.

Wanneer is de extra inschrijfavond?

Op maandag 5 juni kunt u tussen 19:00 – 20:00 bij Wijkcentrum Heyhoef de betaling voldoen en daarmee de inschrijving definitief maken. Hier kan alleen contant betaald worden, pinnen of een bankoverschrijving is dus niet mogelijk.

Wat als u niet kunt?

Kunt u zelf niet? Dan kunt u ook de inschrijving door iemand anders laten doen zoals; opa, oma, buren of andere ouders. Maar het inschrijfformulier moet door uzelf zijn ingevuld en ondertekent.

Wat als u problemen heeft met het invullen van het online inschrijfformulier?

Tijdens de inschrijfavonden hebben wij lege inschrijfformulieren liggen welke u kunt invullen. U kunt ook een mail sturen naar info@kvwreeshof.nl

En voor overige vragen kunt u natuurlijk ook mailen naar info@kvwreeshof.nl

Wij zien u graag op maandag 5 juni tussen 19:00 – 20:00 bij Wijkcentrum Heyhoef.

© KVW Reeshof 2015. Made by FYI-marketing.
Volg ons:     |   Zoeken: