Goedemorgen allemaal,
Op deze dinsdag is het altijd tijd voor de jaarlijkse Zeskamp. Alle vrijwilligers toveren dan in twee uur tijd heel het Reeshofpark om tot een groot sport & spel festijn. Met de springkussens van Brabant Sport- en Spelverhuur en diverse spellen komen we bijna tot 50 verschillende stations. Daarmee is dit de grootste activiteit die KVW-Reeshof elk jaar organiseert.

Challenge van vandaag!
Bouw een zo groot mogelijke hindernis baan door jouw huis en/of tuin. Maak hiervan een gave video waarin jij laat zien wie op jouw hindernisbaan als eerste de finish bereikt. Mail uiterlijk donderdag 20 augustus je video naar kvw2020@kvwreeshof.nl. Vermeld hierbij als onderwerp van de mail het woord ‘zeskamp’ en zet in de mail voor- en achternaam en leeftijd. Op vrijdag 21 augustus om 16:00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt via de Facebookpagina. Veel plezier en succes!

Wil je deze en alle andere challenges nog is rustig bekijken? Ga dan naar www.kvwreeshof.nl/digitale-week. Hier vind je alle challenges, winnaars en berichten onder elkaar!

© KVW Reeshof 2015. Made by FYI-marketing.
Volg ons:     |   Zoeken: