Dagelijks bestuur 

Ons dagelijks bestuur bestaande uit: Debbie Spijkers, secretaris, Marc Kafoe, voorzitter en Bas in ‘t Groenpenningmeester.

Het bestuur is eindverantwoordelijk voor de voortgang binnen KVW Reeshof en wordt gesteund door nog 12 medebestuursleden die ook de rollen van o.a. coördinator vervullen.

Achter de schermen zijn wij vanaf september weer bezig om een mooi programma in elkaar te knutselen.

Mijn naam is Marc Kafoe, ik ben 50 jaar en ben eigenaar van AutoKafoe in Tilburg.

Getrouwd met Francis en woonachtig in de “S” buurt in de Reeshof. Geïnspireerd door mijn vader Willem, de oprichter van KVW Reeshof, vervul ik vanaf oktober 2014 officieel de functie van voorzitter bij KVW Reeshof.

Zelf heb ik al in 1990 voor het eerst geproefd als leiding van KVW Reeshof, het bestond toen net 1 jaar, daarna heb ik in 1995 ook nog een keer meegedraaid in de leiding.

In de zomer van 2014 ben ik al vast mee gaan draaien op de achtergrond naast de voormalige voorzitster Marian Matijsen, die dit 9 jaar heeft gedaan!

Ik heb er enorm veel zin in om er ook dit jaar weer vol energie in te gaan en samen met mijn mede bestuursleden er voor de kinderen een fantastisch KVW jaar van te maken.

Mijn naam is Debbie Spijkers. Als kind ben ik binnengestroomd in KVW Reeshof. In 2007 ben ik doorgestroomd als vrijwilliger bij groep B. In 2011 ben ik de week mee gaan organiseren en in 2016 gestart als Coördinator Groep B. En nu vervul ik de rol van Secretaris van KVW Reeshof. Buiten KVW, supporter ik graag de beste & leukste ijshockeyclub van Nederland & Duitsland. Daarnaast werk ik bij een sociale werkvoorziening en doe ik daar alle voorkomende personeelszaken.

Bovenal hoop ik dat ik er mede voor kan zorgen dat de KVW week voor kinderen, ouders en vrijwilligers de beste week van de vakantie wordt.

Mijn naam is Bas In ’t Groen geboren op 17 april 1989. Sinds 2004 ben ik actief binnen de organisatie van KinderVakantieWerk Reeshof. Naast KinderVakantieWerk Reeshof houd ik me bezig met fulltime werken bij een grote netwerkbeheerder, sporten, studeren en quality time met vrienden. In totaal ben ik 23 jaar woon achtend in de Tilburg Reeshof geweest en woon nu in het centrum van Tilburg.
De huidige rol die ik vervul binnen het dagelijks bestuur is die van penningmeester. Daar ben ik naar toe gegroeid vanuit de rol als coördinator van de sponsorcommissie.
Juist de uitdaging om ervoor te waken dat KinderVakantieWerk Reeshof een gezonde organisatie is en blijft vind ik enorm leuk. Dit met als hoofddoel dat alle deelnemende kinderen een gelijke onvergetelijke week beleven.
De uiteindelijke kick krijg ik toch wel van hoe blij de kinderen gedurende de week zijn. Als zelfs de oudste en stoerste balen dat de week al weer voorbij is, dan weet iedereen dat het weer een geslaagd jaar is geweest.

Bestuursleden 

Miranda van Opstal & Britt van Oosterhout
Coördinatoren Groep A

In deze groep hebben we 10 kleinere groepen. Elk groepje bestaat uit ongeveer 14 kinderen tussen de leeftijd van 5 en 7 jaar. Samen met een team van vrijwilligers staan we garant voor een super week voor zowel de kinderen als vrijwilligers. Het programma is erg afwisselend. Ieder jaar halen we met het kernteam alles uit de kast om de week zo leuk en vernieuwend mogelijk te maken. Van gezellig met z’n allen in de tent, tot lekker los gaan in het bos, zo hebben we voor ieder wat wils! Aangezien in deze groep de jongste kinderen zitten, hebben we natuurlijk een programma gemaakt met wat extra aandacht voor de allerkleinsten.

Mijn naam is Miranda van Opstal, coördinator van groep A. Van kleins af aan deed ik zelf al mee aan Kindervakantiewerk Reeshof, toen ik daar te oud voor was geworden, werd ik vrijwilliger bij groep A. Na 10 jaar vrijwilliger zijn wilde ik graag wat meer doen en zo kwam ik in het kernteam van groep A. Nu mag ik sinds 2017 de rol vervullen van coördinator van groep A.

Buiten KVW werk ik als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Daar werk ik op een groep met kinderen van 1,5 tot 4 jaar.

Mijn naam is Britt van Oosterhout, één van de coördinatoren van groep A. Jaren lang heb ik meegedaan als kind bij KVW Reeshof. Toen ik hier te oud voor werd, ging ik mee helpen als vrijwilliger, wat ik 6 jaar lang met veel plezier heb mogen ervaren. Hierna werd het tijd voor een nieuwe uitdaging: deelnemen in het kernteam van groep A. Sinds 2017 mag ik de rol van coördinator van groep A vervullen.

Buiten KVW houd ik me bezig met allerlei verschillende activiteiten. Op het moment studeer ik Commerciële Economie in Breda en daarnaast besteed ik veel tijd aan mijn bijbaan in de horeca!

Tim van Kralingen & Vicky Glasmacher
Coördinatoren Groep B

Groep B organiseert het programma voor de kinderen van ongeveer 7 en 8 jaar oud. We verdelen de kinderen over kleinere groepjes, waarin ze de hele week deelnemen aan alle activiteiten. We proberen het programma zo te verdelen dat de kinderen iedere dag weer moe maar voldaan thuis komen. We spelen binnen in de tent, buiten in het park, in de woonwijk, de sporthal of in het bos. Ook plannen we elk jaar een leuk uitstapje waar we met de bus naartoe gaan. Wil je weten wat we dit jaar weer in de planning hebben voor jullie? Schrijf je dan snel in voor deze onvergetelijke week!

Ik ben Vicky Glasmacher. Ik heb een Hbo opleiding SPECO Sportcommunicatie (Fontys) afgerond en ben in 2018 begonnen aan een tweede Bacheloropleiding, namelijk Psychologie (Tilburg University). Hiermee hoop ik over een aantal jaar het werkveld in te gaan als arbeidspsycholoog. Buiten mijn opleiding vind ik het leuk om piano te spelen, tijd met vriendinnen door te brengen en sport ik actief bij de studenten roeivereniging in Tilburg.

Ik doe van kleins af aan mee aan Kinder Vakantie Werk, en toen ik destijds mee mocht doen als vrijwilliger, heb ik dat natuurlijk meteen gedaan. Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en mag ik de rol als Coördinator vervullen!

Mijn naam is Tim van Kralingen. Sinds 2005 ben ik actief als vrijwilliger voor het KinderVakantieWerk Tilburg Reeshof, dit begon als vrijwilliger. Vervolgens heb ik enkele jaren in het Kernteam van groep B gezeten en tussen 2014-2016 de rol van Coördinator groep B vervult. Ik ben daarna voor werk naar het oosten van Nederland verhuisd waardoor KinderVakantieWerk moeilijk te combineren was. In 2018 ben ik weer naar het zuiden verhuisd waardoor ik weer mee ben gaan doen met KinderVakantieWerk als vrijwilliger. Dit beviel mij heel goed, waardoor ik, sinds 2019, weer de draad kon en mocht oppakken als coördinator.

Tot in de leukste week van het jaar!

Hans Coehorst & Sanne Kafoe
Coördinatoren Groep C

Wij zijn groep C. In onze groep zit je als je ongeveer tussen de 8 en 10 jaar oud bent. Tijdens de week maak je volop avonturen mee in deze groep. Zo ga je op avontuur in de wijk, maar ook in het bos. We maken leuke uitstapjes en doen natuurlijk volop sport en spel. Het belangrijkste vinden wij dat je veel plezier hebt. Aan het eind van de week baal je dat de week is afgelopen, want wij van groep C zorgen voor een onvergetelijke week. See you @ groep C!

Ik ben Hans Coehorst, in 1993 vroeg mijn vrouw Gerrie of ik 3 dagen van haar KVW groepje kon overnemen. Ben toen gelijk besmet met het KVW virus en het is tot nu toe niet weggegaan. Het eerste jaar heb ik een eigen groep gehad. Maar al snel kwamen Willem en Ton bij me langs of ik coördinator voor het kamp wilde worden. We hebben toen in goed overleg gekozen om coördinator te worden voor de nieuw op te richten groep 2.

In de jaren die volgden ben ik meegegroeid van de zolder in het oude wijkcentrum achter de kerk naar de tenten in het Reeshofpark. Na al die jaren ben ik nog altijd graag in de weer met KVW. Sanne en ik coördineren nu met veel plezier groep C en hopen er weer (als ’t weer een beetje wil meewerken) een mooi KVW jaar van te maken.

Mijn naam is Sanne Kafoe. Ik ben geboren op 19 september 1993. Als kind heb ik altijd al meegedaan aan KVW Reeshof. Toen ik de leeftijd had om te beginnen als vrijwilliger ben ik ook dat meteen gaan doen. Begonnen ben ik in Groep A & B. Na 3 jaar ben ik gaan helpen bij Groep C, waar ik de laatste jaren ook meehelp om de week te organiseren. Vanaf 2017 mag ik de taak van coördinator Groep C gaan vervullen. Hier heb ik erg veel zin in!
Naast de groepen ben ik ook coördinator van het decor. De week voor de KVW week zorg ik ervoor, samen met meerdere creatieve vrijwilligers dat er een super leuk decor komt voor in de tenten. Dit doen wij met erg veel plezier.
Het leuke aan dit werk is dat er zoveel vrijwillig wordt ingezet om kinderen een geweldige laatste week van de vakantie te geven.
Buiten KVW Reeshof werk ik in Gilze bij een speelboerderij de Vossenberg. Ook hier ben ik veel creatief bezig.

Thom Jansen & Christiaan Peppenster
Coördinatoren Groep D

Groep D organiseert een programma voor kinderen die op 1 augustus tussen de 10 en 13 jaar zijn. De kinderen worden verdeeld over 14 groepen van 16 kinderen. Deze groepen staan onder leiding van minimaal 2 optimaal gemotiveerde vrijwilligers. Onze doelstelling is om er samen met jullie er een heel leuke en gezellige week van te maken die je nooit meer zult vergeten. Om dit te kunnen bereiken hoeven jullie maar 2 dingen mee te nemen, goede zin en inzet.

We zetten een zo afwisselend mogelijk programma in elkaar. De activiteiten vinden plaats in Het Reeshofpark en in de wijken rondom het Park. Ook het Reeshof bos zal weer deel uit gaan maken van het programma. Uiteraard gaan we ook een uitstapje maken naar…. verrassing!!! Om dit allemaal mogelijk te maken is een groep enthousiaste en creatieve vrijwilligers al druk in de weer. Wij hopen jullie in augustus in grote getalen te kunnen ontmoeten. Tot Dan!

Ik ben Thom Jansen geboren op 31-05-1988. Sinds 2006 vrijwilliger van
KinderVakantieWerk Reeshof.
De eerste paar jaren deed ik mee als vrijwilliger op de groepen. Na een
aantal jaar werd ik gevraagd om kernteamlid te worden en sinds 2018
samen met Christiaan coördinator van groep D.

In het dagelijks leven ben ik fulltime werkzaam binnen het Sport Bedrijf
Gemeente Tilburg. Ik ben getrouwd en ben troste papa van twee kinderen.
Verder vind ik het erg leuk om met vrienden opstap te gaan of thuis
gezellig een bordspel te spelen.

Wat mij zo aantrekt binnen het KinderVakantieWerk? De sfeer, de
gezelligheid en de geweldige kick om samen met elkaar een fantastische
week neer te zetten voor de kinderen.

Ik ben Christiaan Peppenster, geboren op 13 maart 1992. Als kind maakte
ik kennis met KVW Reeshof en ben sindsdien niet meer weg te slaan! Ik
heb jaren met veel plezier kinderen begeleid en activiteiten
georganiseerd in het kernteam. Inmiddels heb ik een functie als
coördinator groep D, met als doel de kinderen een fantastische week te
bezorgen. Naast coördinator werk ik voor een bedrijf wat camera’s maakt
om sportclubs te helpen met coachen en trainen. In de avond speel ik
graag spelletjes, speel ik gitaar of sta ik les te geven voor de
ReddingsBrigade Tilburg.

Ik hoop ieder jaar weer de kinderen een onvergetelijke week te bezorgen.
En dit samen met het kernteam van groep D & de vrijwilligers moet dat
zeker lukken!

T

Michelle Vermeer & Koen van der Heijden
Coördinatoren Groep K

Elk jaar gaan we met een groep kinderen (en enthousiaste leiding) op kamp. Op maandag blijven we nog bij de tenten en in de wijk om elkaar te leren kennen. Op dinsdag fietsen we met zijn allen richting de kampeerboerderij. De bagage komt ons per auto achterna. We gaan elk jaar naar een kampeerboerderij in de omgeving en alle activiteiten vinden plaats in de buurt van de boerderij. Natuurlijk hoort daar ook een nachtspel bij in het bos! Verder gaan we nog een keer zwemmen zodat iedereen weer is opgefrist en hebben we op donderdagavond een disco.

Naast het programma is er ook tijd voor andere dingen, zoals kletsen, voetballen, spelletjes doen en nog veel meer.  Hartstikke leuk dus! Op vrijdag fietsen we weer terug. Als je wilt weten wat we verder nog doen, dan moet je gewoon een keer meegaan. Dus ben je 9 jaar of ouder, schrijf je dan in voor de kampgroep!

Ik ben Michelle Vermeer, en ben werkzaam in het basisonderwijs. Daarnaast geef ik een aantal uren per week zwemles aan jonge kinderen. Sinds 1993 doe ik mee met het Kindervakantiewerk: eerst als groepsleiding, en later ook als coördinator van de kampgroep. Al sinds het eerste kamp ben ik erbij, en nog altijd met heel veel plezier! De mix van het organiseren en het contact met de deelnemende kinderen en vrijwilligers, maakt dat het voor mij elk jaar weer een topweek is.

Mijn naam is Koen van der Heijden. Als kind ben ik zelf al mee geweest op kamp met KVW Reeshof. Sinds 2000 ben ik doorgestroomd als vrijwilliger om nog steeds mee te gaan op kamp. Na enkele jaren ben ik ook coördinator geworden van de kampgroep. Ik doe het na al die jaren nog steeds met veel plezier.

Lotje van der Meijs
Coördinator Sponsor Commissie

KinderVakantieWerk Reeshof kan niet bestaan zonder inkomsten van subsidies en sponsorgeld. Daarom is de sponsorcommissie in het leven geroepen. De coördinator maakt deel uit van het bestuur, voor directe afstemming met de andere bestuursleden.

De sponsorcommissie onderhoud contact met alle bedrijven en instanties die een bijdrage leveren aan de KVW week. Ook probeert de commissie steeds nieuwe mensen en bedrijven te informeren over onze doelen en resultaten. Ons hoofddoel blijft om ook de minder bedeelde kinderen een spetterende afsluiting van de zomervakantie te bezorgen.

Het lukt ons alleen om alle kinderen een fantastische week te bezorgen dankzij alle bedrijven en instanties die zich betrokken voelen bij onze organisatie. Hoe meer mensen zich bij ons aansluiten, hoe meer kinderen wij een mooie week kunnen bezorgen.

Mijn naam is Lotje van der Meijs, coördinator sponsorcommissie. Van
kleins af aan doe ik al mee met KVW Reeshof, begonnen als kind, daarna
vrijwilliger, doorgegroeid tot kernteamlid en op dit moment de
sponsorcommissie. KVW Reeshof kan niet bestaan zonder sponsoren, daarom
is de sponsorcommissie erg belangrijk voor KVW. Zelf vind ik contact
maken met nieuwe mensen erg leuk en heb ik gekozen om de
sponsorcommissie bij KVW op te pakken en te zorgen dat het contact met
nieuwe en behoudende sponsoren vlekkeloos verloopt.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen iets te drinken,
lekker shoppen of gewoon bijkletsen. Daarnaast werk ik in de horeca en
ik heb het daar erg naar me zin. Hopelijk rond ik snel mijn opleiding af
en vindt ik een leuke baan!

Als u dit leest en denkt; ik wil een steentje bijdragen aan KVW Reeshof
doormiddel van sponsoring. Stuur dan gerust een mailtje naar:
lotje@kvwreeshof.nl en hopelijk ontmoeten we elkaar snel.

 

Tijme Denissen
Coördinator Facilitair Commissie

Voor alle facilitaire zaken hebben we onze facilitair commissie. De coördinator maakt deel uit van het bestuur, voor directe afstemming met de andere bestuursleden. Deze commissie zorgt voor alle zaken omtrent huisvesting, materialen, beveiliging, transport, etc.

Ik ben Tijme Denissen-Kafoe, 25 jaar en werk als assistent-filiaalmanager bij GHS Tilburg, een automaterialen groothandel in de Reeshof. Getrouwd met Simone en sinds kort wonen wij dicht bij het park waar we elk jaar weer KVW organiseren.

11 jaar geleden ben ik bij deze leuke organisatie terecht gekomen en als groepsleiding begonnen. Niet veel later ben ik ook bij de kerngroep van groep C aan de slag gegaan en heb ik super jaren gehad.

Nu ondertussen voor het tweede jaar ben ik coördinator facilitaire en zorg ik samen met de rest binnen deze commissie dat alle nodige zaken aanwezig zijn om de week zo goed mogelijk te laten verlopen. Van de tenten tot de beveiliging zorgen wij dat alles geregeld is voor de kids.

 

Francis Kafoe
Coördinator Verzorging

KVW Reeshof is niets zonder de verzorging! Onze coördinator verzorging zorgt ervoor dat we de hele week genoeg eten en drinken hebben op de juiste plaats. Er wordt gezorgd voor koffie, thee, fruit en af en toe wat lekkers natuurlijk… Verder is de tent van de verzorging de centrale plaats van KVW. Als je iemand zoekt, kun je het beste hier beginnen!

Mijn naam is Francis Kafoe, ik ben 46 jaar en getrouwd met Marc Kafoe. Sinds ik een relatie heb met Marc ben ik ook besmet met het KVW-virus.
Ik vervul sinds 2016 de rol van coördinator verzorging. Naast KVW-Reeshof ben ik werkzaam bij uitgeverij Zwijsen als project-assistent.
Het is super leuk, om er samen met alle vrijwilligers van KVW-Reeshof, een onvergetelijke week voor de kinderen te maken.

Kom ons team versterken en wordt vrijwilliger bij KinderVakantieWerk Reeshof !