Belangrijke info ouders/verzorgers
Het is bijna zover, KVW Reeshof 2019. Over minder dan 2 weken begint alweer de leukste week van de schoolvakanties. Maar voordat we beginnen is er nog belangrijke informatie.

Groepsindeling:
Op dit moment zijn wij druk bezig met de groepsindeling. Omdat wij aan iedereen zijn/haar verwachtingen willen voldoen kost dit tijd en zorgvuldigheid. Zodra wij de indeling klaar hebben ontvangt u van ons een e-mail met de groepsindeling. Let op, wij informeren u op het e-mailadres welke u tijdens de inschrijving heeft opgegeven. Dit e-mailadres kunt u niet meer wijzigen.

Nieuwsbrieven:
In de nieuwsbrieven vindt u alle nodige informatie, zoals begin- en eindtijden, moet u lunch meegeven of welke kleding is passend voor die dag.
https://www.kvwreeshof.nl/info-en-programma/

Medicijnverklaring:
Als uw zoon/dochter medicijnen gebruikt dan willen wij u vragen om een medicijnverklaring in te vullen. Het formulier dient u in te leveren bij de hoofdvrijwilliger van het groepje waar uw zoon/dochter is ingedeeld. https://www.kvwreeshof.nl/wp-content/uploads/Medicijnverklaring-KVW-Reeshof-2019.pdf

Extra informatie groep C:
Mocht uw zoon/dochter ingedeeld zijn in groep C, dan is het ook van belang dat u het toestemmingsbriefje invult (zowel voor het zwemmen als het uitje). Dit dient u uiterlijk dinsdagochtend 13 augustus 2019 te hebben ingeleverd bij de hoofdvrijwilliger. (niet tijdig inleveren is ook niet mee!)
https://www.kvwreeshof.nl/wp-content/uploads/Toestemmingsbriefje-Zwemmen-en-Uitje.pdf

Informatie tijdens de week:
Tijdens de week zullen wij regelmatig een update plaatsen over KVW Reeshof. Hier kunt u o.a. belangrijke informatie en/of wijzigingen terugvinden. Deze link zullen wij ook per mail met u delen. Let op, ook hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres welke u heeft opgegeven bij de inschrijving. En uiteraard kunt u ons ook volgen op facebook!

Parkeren:
Wij willen u adviseren om met de fiets of benenwagen te komen. Komt u toch met de auto dan willen wij u vragen om uw auto juist te parkeren. Parkeren kan op de Heyhoef en het parkeerterrein van het Reeshofpark.
FOUT PARKEREN = BOETE RISKEREN

Wij wensen iedereen een super KinderVakantieWerk Reeshof 2019!

Heeft u nog vragen? stuur dan een e-mail naar info@kvwreeshof.nl

© KVW Reeshof 2015. Made by FYI-marketing.
Volg ons:     |   Zoeken: