Het komt steeds dichterbij, KVW Reeshof 2023. Wij hebben er al zin in, hopelijk jullie ook!? Voordat we beginnen is er nog belangrijke informatie. Let op, deze pagina zal later nog worden aangevuld. Houdt daarom ook altijd onze website en facebookpagina in de gaten!

Groepsindeling:
Er is hard gewerkt om de groepsindeling te maken en deze is klaar. U ontvangt hierover een bericht in week 32. Kijk hiervoor ook bij ongewenste e-mail/ spam. Let op, wij informeren u op het e-mailadres welke u tijdens de inschrijving heeft opgegeven. Dit e-mailadres kunt u niet meer wijzigen. Deze groepsindeling is definitief. Alleen bij hoge uitzondering kan hier nog in gewijzigd worden. Stuur daarvoor een e-mail naar: debbie@kvwreeshof.nl

Belangrijk om te weten is dat wij helaas niet konden voldoen aan alle voorkeuren. Dit heeft vooral te maken met een te groot leeftijdsverschil tussen vriendjes.

Nieuwsbrieven:
In de nieuwsbrieven vindt u alle nodige informatie, zoals begin- en eindtijden, moet u lunch meegeven of welke kleding is passend voor die dag. Hier vindt u het programma/ nieuwsbrieven:
Groep A
Groep B
Groep C
Groep D
Groep Kamp

Gezondheidsverklaring (Groep A t/m D)
Wij willen u vragen om de gezondheidsverklaring in te vullen voor de deelnemer die u heeft opgegeven, ook wanneer uw kind geen bijzonderheden heeft. Dit formulier is bedoelt voor eventuele medicijnen die uw kind in moet nemen tijdens de activiteiten van KVW Reeshof. Dit formulier kunt u op maandagochtend bij de groepsleiding inleveren. Dus gelieve dit niet naar ons te mailen.
https://www.kvwreeshof.nl/wp-content/uploads/Gezondheidsverklaring-deelnemer-2023.pdf

Gezondheidsverklaring (Groep Kamp)
Omdat ze bij de kampgroep meerdere dagen/nachten van huis zijn, is er ook meer informatie nodig. Daarom heeft de kampgroep een andere gezondheidsverklaring, zie daarvoor onderstaande link:
https://www.kvwreeshof.nl/wp-content/uploads/Bijzonderheden-kampdeelnemers.pdf

Informatie tijdens de week:
Tijdens de week zullen wij regelmatig een update op de website plaatsen over KVW Reeshof. Hier kunt u o.a. belangrijke informatie en/of wijzigingen terugvinden. Deze link zullen wij ook per mail met u delen. Let op, ook hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres welke u heeft opgegeven bij de inschrijving. En uiteraard kunt u ons ook volgen op facebook!

Informatie zeskamp/ dinsdag:
– Vergeet geen handdoek mee te nemen.
– Trek zwemkleding thuis al aan onder de gewone kleding.
– Iedereen mag komen kijken, maar a.u.b. wel achter het afzetlint.
– De kinderen kunnen het zeskampterrein niet zomaar verlaten zonder toestemming van de zeskampgroep of coördinator. Dit in verband met de veiligheid.
– Zijn er toch dringende redenen dat iemand voortijdig weg moet, dan verzoeken wij u dit vóór aanvang van de zeskamp bij de coördinator van de groep te melden.
– ’s Middags om 16:15 kan iedereen weer opgehaald worden bij de tent van zijn/haar eigen groep (m.u.v. de kamproep, deze verblijven op hun kampadres).

Parkeren:
Wij willen u adviseren om met de fiets of benenwagen te komen. Komt u toch met de auto dan willen wij u vragen om uw auto juist te parkeren. Parkeren kan op de Heyhoef (groep C en D) en het parkeerterrein van het Reeshofpark (groep A, B en kamp).
FOUT PARKEREN = BOETE RISKEREN

Wij wensen iedereen een super KinderVakantieWerk Reeshof 2023 en zien jullie graag op maandag 21 augustus!

Heeft u nog vragen? stuur dan een e-mail naar info@kvwreeshof.nl

© KVW Reeshof 2015. Made by FYI-marketing.
Volg ons:     |   Zoeken: