Het is bijna zover, KVW Reeshof 2021. Over circa één week begint alweer de leukste week van de schoolvakanties. Maar voordat we beginnen is er nog belangrijke informatie. Let op, deze pagina zal later nog worden aangevuld. Houdt daarom ook altijd onze website en facebookpagina in de gaten!

Groepsindeling:
Op zondag 22 augustus 2021 ontvangt u de groepsindeling per mail, kijk hiervoor ook bij ongewenste e-mail/ spam. Let op, wij informeren u op het e-mailadres welke u tijdens de inschrijving heeft opgegeven. Dit e-mailadres kunt u niet meer wijzigen. Deze groepsindeling is definitief. Alleen bij hoge uitzondering kan hier nog in gewijzigd worden. Stuur daarvoor een e-mail naar: debbie@kvwreeshof.nl

Nieuwsbrieven:
In de nieuwsbrieven vindt u alle nodige informatie, zoals begin- en eindtijden, moet u lunch meegeven of welke kleding is passend voor die dag. Hier vindt u het programma/ nieuwsbrieven:

Gezondheidsverklaring (Groep A t/m D)
Wij willen u vragen om de gezondheidsverklaring in te vullen voor de deelnemer die u heeft opgegeven. Dit formulier is enerzijds bedoelt voor eventuele medicijnen die uw kind in moet nemen tijdens de activiteiten van KVW Reeshof. Anderzijds is het formulier bedoelt voor gezondheidsinformatie die betrekking hebben op het Covid-19 virus. Dit formulier kunt u op maandagochtend bij de groepsleiding inleveren.

Gezondheidsverklaring (Groep Kamp)
Omdat ze bij de kampgroep meerdere dagen/nachten van huis zijn, is er ook meer informatie nodig. Daarom heeft de kampgroep een andere gezondheidsverklaring, zie daarvoor onderstaande link:

Extra informatie groep C:
Mocht uw zoon/dochter ingedeeld zijn in groep C, dan is het ook van belang dat u het toestemmingsbriefje invult voor het zwemmen Dit dient u uiterlijk woensdag 1 september 2021 te hebben ingeleverd bij de hoofdvrijwilliger. (niet tijdig inleveren is ook niet mee!)

Toegang terrein:
– Alleen deelnemers en vrijwilligers komen op het terrein
– Kinderen worden afgezet op de aangewezen plekken, hiervoor zal en looproute aanwezig zijn
– Voordat een deelnemer of vrijwilliger het terrein op komt vindt er een gezondheidscheck plaats. Wanneer de gezondheidscheck niet behaalt wordt krijgt hij/zij geen toegang tot het terrein
– Wanneer iemand klachten heeft die behoren tot het Covid-19 virus of wanneer iemand in quarantaine zit hebben geen toegang

Bubbels:
– Er wordt gewerkt met bubbels namelijk: Groep A en B, Groep C en D en de kampgroep. Deze bubbels houden afstand van elkaar en hebben een eigen gedeelte in het park/tent/ sanitair

Afstand houden:
– De verschillende bubbels houden ten allen tijden 1,5 meter afstand van elkaar
– Deelnemers t/m 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden van elkaar en de vrijwilligers
– Deelnemers van 13 t/m 17 jaar hoeven geen afstand te houden van elkaar, maar wel tot de vrijwilligers
– Vrijwilligers houden wel 1,5 meter afstand van elkaar

Covid-19 klachten of ziek:
– Wanneer een deelnemers tijdens de dag Covid-19 gerelateerde klachten krijgt wordt deze uit de bubbel gehaald. De ouder/ verzorger wordt ingelicht met het verzoek de deelnemer zo snel mogelijk op te halen

Hygiëne:
Qua hygiëne volgen wij de regels zoals ze ook door de Rijksoverheid zijn opgesteld. Wij zullen hier extra maatregelen voor treffen:
– Was je handen goed met water en zeep. Droog daarna je handen goed.
– Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
– Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten, gooi deze daarna weg – en was je handen.
– Schud geen handen.

Informatie tijdens de week:
Tijdens de week zullen wij regelmatig een update plaatsen over KVW Reeshof. Hier kunt u o.a. belangrijke informatie en/of wijzigingen terugvinden. Deze link zullen wij ook per mail met u delen. Let op, ook hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres welke u heeft opgegeven bij de inschrijving. En uiteraard kunt u ons ook volgen op facebook!

Parkeren:
Wij willen u adviseren om met de fiets of benenwagen te komen. Komt u toch met de auto dan willen wij u vragen om uw auto juist te parkeren. Parkeren kan op de Heyhoef (groep C en D) en het parkeerterrein van het Reeshofpark (groep A, B en kamp).
FOUT PARKEREN = BOETE RISKEREN

Wij wensen iedereen een super KinderVakantieWerk Reeshof 2021!

Heeft u nog vragen? stuur dan een e-mail naar info@kvwreeshof.nl