Over een aantal dagen is het zover KVW Reeshof 2018! Een speciaal jaar want KVW Reeshof viert haar 30 jarige jubileum! Hieronder vindt u de nodige informatie om goed van start te gaan op 13 augustus 2018. Alle groepen starten op maandag 13 augustus 2018 om 09:30 in het Reeshofpark.

Medicijnverklaring:
In de mail die u heeft ontvangen op d.d.: dinsdag 31 augustus 2018 vindt u een medicijnverklaring. Wij willen u vragen deze verklaring in te vullen als uw zoon/dochter medicijnen gebruikt tijdens de week. U dient het formulier op maandagochtend in te leveren bij de hoofdvrijwilligers van het groepje van uw zoon/dochter.

Schoenmaat:
Is uw zoon/dochter ingedeeld in groep D, dan willen wij u vragen om via deze link https://www.kvwreeshof.nl/schoenmaten/ de schoenmaat in te vullen. Als u dit niet invult dan kan uw zoon/dochter niet aan alle activiteiten deelnemen.

Nieuwsbrieven:
Zowel op onze website als in de mail die u heeft ontvangen op d.d.: dinsdag 30 augustus 2018 vindt u de nieuwsbrieven per groep. Hier kunt u ook de begin- en eindtijden vinden. LET OP! bekijk regelmatig onze website en/of de nieuwsbrieven de tijdstippen kunnen veranderen.

Groepsindeling:
Op https://www.kvwreeshof.nl/indeling/zoek kunt u opzoeken in welke groep uw kind is ingedeeld. Vul bij e-mailadres het adres in waar u deze mail op hebt ontvangen. Deze is doorgegeven bij de inschrijving en is gekoppeld aan de inschrijving van uw kind via de voornaam van uw kind. Het kan de komende dagen erg druk zijn op de website en daardoor kan het enkele seconden duren tot de inschrijving is geladen.

Subgroep  1 t/m 10 = Groep A
Subgroep 21 t/m 36 = Groep B
Subgroep 41 t/m 56 = Groep C
Subgroep 61 t/m 76 = Groep D
De kampgroep bestaat uit één groep, tijdens de week worden de groepjes bekend gemaakt.

** Wij willen er u op attenderen dat het noodzakelijk is om de medicijnverklaring op maandagochtend in te leveren en dat u de schoenmaat tijdig invult (schoenmaat alleen voor groep D).

Wij wensen iedereen een fantastische KinderVakantieWerk 2018! Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes. Ook tijdens de week zullen wij hier praktische informatie plaatsen.

Heeft u vragen over dit bericht? Mail dan naar groepsindeling@kvwreeshof.nl

© KVW Reeshof 2015. Made by FYI-marketing.
Volg ons:     |   Zoeken: